Leren & Ontwikkelen ondersteunen

vanuit één centraal systeem

Wanneer je als ledenorganisatie leren & ontwikkelen ondersteunt met;

  • Online, fysieke of hybride cursussen
  • Kwaliteitsregisters
  • Permanente Educatie punten (PE-Punten) registratie

Dan organiseer je dat efficiënt vanuit een centraal systeem met Stb Leden. De cursus-module is volledig geintegreerd met jouw leden- en relatieadministratie. Met alle data op een plek houd je overzicht in je ledenactiviteiten maar ook per cursus of register.

De Stb Leden cursus-module helpt je met:

Cursusorganisatie en -facturatie

Veel verenigingen bieden na- en bijscholing aan via een Academie. Binnen Stb Leden publiceer je het cursusaanbod direct op de website. Hierbij kan je het maximum aantal deelnemers instellen. Inschrijvingen en betalingen registreer je veilig online.

Ook de inzet van de trainers, apparatuur en accommodatie organiseer je via hetzelfde cursussysteem.

Met specifieke functionaliteiten voor verenigingen zoals prijsdifferentiatie tussen leden en niet-leden en web portalen waarop meerdere medewerkers van een organisatie in een keer worden ingeschreven bieden wij een totaaloplossing voor Academies.

Facturen maak je in het cursussysteem aan waarna je ze kan printen of digitaal versturen. Het systeem is ook te koppelen met het STAP-Budget van UWV.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het UWV STAP-budget?

Vanaf maart 2022 profiteren alle Nederlanders bij het UWV van €1000,- subsidie voor bijscholing. Bekijk onze speciale pagina hoe Stb Leden dit ondersteunt.

 

Contact op Maat

Cursusinschrijvingen op jouw website worden direct binnen Stb Leden vastgelegd. Communiceer op maat en rechtstreeks vanuit CRM met (potentiële) deelnemers. Dit kan als groep of individueel. Dankzij de koppeling met de software van onze partner Spotler kan je ook automatische e-mailcampagnes (marketing automation) inzetten om deelnemers te informeren of de betrokkenheid van deelnemers te vergroten.

Lees hier meer over de mogelijkheden van marketing automation voor ledenorganisaties.

E-learning

Het cursusaanbod van een vereniging kan bestaan uit hybride, fysieke en online trainingen of webinars. De online leeromgeving (Learning Management System, afgekort LMS) waarin deze e-learnings worden aangeboden kan gekoppeld worden met onze Eudonet-Ledenoplossing. Hierdoor wordt de voortgang en resultaten van een persoon zichtbaar in de Eudonet-Ledenoplossing. Ook kunnen leden door deze koppeling direct vanuit de website van de vereniging toegang krijgen tot de afgenomen e-learnings in de online leeromgeving.

Wij hebben een standaardkoppeling met de online leeromgeving van aNewSpring.

Kwaliteitsregisters en PE-punten

Veel beroepsorganisaties voeren een register zodat beroepsbeoefenaren zich op basis van kwaliteit kunnen onderscheiden. Deelname aan registers leg je vast in het onderdeel registers van Stb Leden. Hier leg je ook diploma’s, correspondentie, facturen en contactmomenten vast.

Om in een register opgenomen te zijn moeten professionals zich vaak blijven bijscholen en dit aantonen met Permanente Educatie-punten (PE-punten). Dankzij de samenwerking met onze partner PE-Online, kunnen ook deze PE-Punten in Stb leden bijgehouden worden.

Gebruik de SLIM-subsidie en krijg 60-80% vergoed

Heb je als brancheorganisatie de ambitie om voor je leden een online leerplatform te ontwikkelen maar zie je op tegen de kosten?

Met de SLIM-subsidie, die je tussen 1 en 30 juni 2022 kunt aanvragen, kan je tot wel 80% van de kosten vergoed krijgen.

Speciaal voor brancheorganisaties hebben wij, samen met onze partner aNewspring, een 5-stappenplan ontwikkeld.

Meer weten over Leren en Ontwikkelen

Wil je weten hoe je Stb Leden kunt inzetten  bij het ondersteunen van jouw leden op het terrein van leren en ontwikkeling? In een gratis DEMO en met praktische klantcases laten wij jou graag de mogelijkheden zien.