Stb Leden

Slim verbinden van leden

Software door en voor verenigingen

Verbind ledenactiviteiten in één systeem

Kies voor het gemak van Stb Leden, een SAAS-oplossing  waarmee je alle gangbare ledenactiviteiten verbindt in één systeem.

Met Stb Leden koppel je mensen, processen en data met elkaar. De nieuwste ICT en marketing inzichten, updates van wet- en regelgeving gecombineerd met 30 jaar ervaring in het helpen ontwikkelen van ledenorganisaties zijn verwerkt in onze software. Hiermee heb je een instrument in handen waarmee je leden slimmer en beter bereikt.

Veilige software voor verenigingen

Onze veilige Software As A Service-oplossing voldoet aan de privacywetgeving. Veiligheid wordt geborgd middels ons ISO 27001 certificaat. Zo laten wij bijvoorbeeld onze software regelmatig door ethische hackers testen. Alle data is opgeslagen in een goed beveiligd en gecertificeerd datacenter in Nederland.

Stb Leden software in 3 minuten

 

“Communicatie en techniek kan je niet meer los van elkaar zien. Met Stb Leden is ons backoffice-systeem geïntegreerd met onze communicatiemiddelen, het helpt ons beter én slimmer met onze leden in contact te zijn.”

– Bibi van Duinen, Systeem, Netwerk & Applicatiebeheerder

Hoe VNCI overstapte naar de Browser Interface van Stb Leden

CRM voor je ledenadministratie

Maak je ledendata veilig en toegankelijk

Het CRM systeem en de geïntegreerde ledenbeheer-module leggen alle relatiegegevens gedetailleerd en veilig vast. Omdat je leden zelf inzicht hebben in hun gegevens en deze ook zelf kunnen aanpassen, zijn ze altijd up-to-date. Beheer ledenprofielen eenvoudig. Het vormt de basis voor persoonlijke communicatie en het innen van lidmaatschaps- en/of abonnementsgelden.

Facturatie en lidmaatschappen

Bespaar tijd en beheer lidmaatschappen en contributies vanuit één systeem

Gebruik de basisgegevens in Stb Leden en beheer je verschillende lidmaatschappen en ledencontributies vanuit één systeem. Zo maak en verstuur je digitale facturen automatisch vanuit Stb Leden en sla een efficiencyslag in je facturatieproces. Met je eigen sjablonen verstuur je deze facturen in je eigen huisstijl. Gebruik je toch liever een boekhoudprogramma zoals Exact of Afas? Dankzij onze API-koppeling is ook dat geen probleem.

Abstracts en Symposia

Het organiseren van bijeenkomsten, congressen en evenementen is een geweldige manier om je leden te verenigen. Met de software van Stb Leden kan de organisatie en communicatie hiervan grotendeels worden geautomatiseerd en tegelijkertijd persoonlijk blijven. Workshops inrichten en parallelsessies tot stand brengen? Geen probleem! Ook flexibele facturering kan worden ingevoerd, bijvoorbeeld als niet-leden een ander bedrag betalen dan leden. Zo zijn er nog meer mogelijkheden en opties, zoals het inzetten van de congresapp, waarmee jouw congresbezoekers kennismaken met je vereniging en op de hoogte worden gehouden van de inhoud van je congres. Of de registratieapp, waarmee bezoekers worden geregistreerd en direct in je CRM zichtbaar wordt wie aanwezig waren op het congres.

De nieuwe Abstracts & Symposia module tenslotte begeleidt en structureert het hele proces van abstracts indienen en beoordelen.

Leren en Ontwikkelen stimuleren

Zoek je manieren waarmee je de vakinhoudelijke kennis van je leden op peil houdt? Ook dan bieden wij verschillende oplossingen waarmee je slim de logistieke en administratieve verwerking rond cursussen en opleidingen in één systeem combineert. Dankzij koppelingen met E-learning platformen zoals aNewspring, flexibele facturering, PE-online, chat-functies tussen opleider en cursisten faciliteren wij een snelle informatie-uitwisseling.

 

Online samenwerken

Intussen ontwikkelen veel verenigingen een actieve community die ze ook graag goed faciliteren. Met onze online vergadermodule ondersteun je je jouw leden hierbij.

Stb Leden heeft talloze mogelijkheden voor online interactie met en tussen je leden, door CRM te koppelen aan je website of met een samenwerkingsapp. Met onze ‘selfservice’ tools voor leden, wordt online samenwerken makkelijker. Zo laat je jouw online omgeving volledig aansluiten bij wat er op jouw verenigingsbureau gebeurt.

Marketing en Communicatie

Je verbindt pas écht je leden door persoonlijk en gericht met ze te communiceren. Stb Leden helpt je hiermee. De uitgebreide segmentatie-mogelijkheden vormen het kloppende hart van jouw inspanningen. Selecteer de juiste doelgroepen en communiceer persoonlijker. Een standaard integratie met Spotler voor professionele email-marketing zorgt ervoor dat jouw leden informatie ontvangen die voor hen relevant is! Of waarom zet je marketing automation niet in rond events of om je leden te behouden?

Documentbeheer

Sommige verenigingen zetten gezamenlijke stukken op een gedeelde server zoals een F-, G- of H-schijf. Maar waar was dat ene document van jezelf of je collega nu ook alweer opgeslagen? En hoe zorg je ervoor dat vertrouwelijke documenten niet door iedereen ingezien kunnen worden? Met ons documentmanagementsysteem (DMS) binnen Stb Leden is dit mogelijk!

Koppelingen

Stb Leden is een software-oplossing vanuit het hart van je organisatie. Deze kan je uitbreiden met modules, maar ook koppelen met andere software tools die zichzelf al bewezen hebben. Zo is er een standaard koppeling met financiële pakketten als; Exact, Afas, Accountview, Twinfield, maar ook met Microsoft365 (Word, Excel, Outlook). Ook systemen van derden combineer je met ons systeem via onze standaard stekkerdoos (API). Denk bijvoorbeeld aan de integratie met PE-Online of andere registers waar je als vereniging op aan wil sluiten.

Stb Leden is flexibel uit te breiden, terwijl de data up-to-date blijft. De complete organisatie van je data blijft onder onze verantwoordelijkheid, zodat je altijd maar één aanspreekpunt hebt voor het complete pakket.

Websites & Portals

Internet is een essentiële informatiebron voor je (potentiële) relaties. Vaak is je website het eerste waar mensen op kijken in een zoektocht naar informatie. Een goede koppeling tussen je website en CRM-systeem is dan ook van groot belang. Eudonet Stb kan je tijdens alle stappen helpen: van het ontwerp en de realisatie van je website tot de verbinding met het back-end systeem.

Helpdesk

Met een interactieve helpdesk ondersteun je je leden nog beter. Door de Helpdesk vervolgens te koppelen aan je website hoeven leden niet meer extra in te loggen. Vragen, opmerkingen en eventuele klachten worden geregistreerd en automatisch doorgestuurd naar de juiste afdeling, terwijl de backoffice inzicht houdt in de voortgang. Helpdesk rapportages kunnen weer gebruikt worden ter verbetering van de dienstverlening.

Selfservice

Met Stb Leden krijgt iedereen zelf inzicht in de gegevens die relevant zijn. Dat is geheel van deze tijd: mensen verwachten rechtstreeks toegang te krijgen tot de benodigde informatie. Dit vermindert niet alleen de werklast van je backoffice, maar biedt ook ruimte aan persoonlijke service. Denk bijvoorbeeld aan een interactief platform dat je zelf onderhoudt met een Content Management Systeem (CMS) en waar je je leden allerlei diensten aanbiedt. Een webwinkel, een forum voor kennisuitwisseling, polls, enquêtes, evaluaties en nieuwsvoorziening (bijvoorbeeld via RSS-feeds). En dit alles aangepast aan het interessegebied van het betreffende lid.

Software waarmee je veilig in elke browser werkt

Stb Leden is een veilige software. Vanuit de cloud werk je steeds met de meest recente versie van deze software. Veiligheidsupdates zijn daardoor altijd meegenomen. Ook kan je dankzij de browser interface, plaats en tijdsonafhankelijk werken.

Bekijk de browser interface video:

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Stb Leden?

Met Stb leden kies je voor een modulaire softwareoplossing waarmee je leden, processen en data met elkaar verbindt. In één oogopslag zie je relevante informatie, communicatie en acties van je leden. Wil je meer weten wat Stb Leden voor jouw organisatie kan betekenen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.