Software door en voor verenigingen

Kies als vereniging voor het gemak van onze verenigingssoftware, waarmee je alle gangbare ledenactiviteiten verbindt in één systeem
  • Speciaal voor verenigingen
  • 30 jaar ervaring
  • Veilige software

Verbind al je verenigingsactiviteiten in één systeem

Met Stb Leden, onze software speciaal ontwikkeld voor verenigingen, koppel je mensen, processen en data met elkaar. De nieuwste ICT en marketing inzichten, updates van wet- en regelgeving gecombineerd met 30 jaar ervaring in het helpen ontwikkelen van ledenorganisaties zijn verwerkt in onze software.

De basis voor onze software voor verenigingen is een Customer Relationship Management (CRM) systeem met functies speciaal voor leden-, branche- en beroepsorganisaties. Binnen de totaaloplossing bieden wij veel keuzevrijheid. Naast de basis CRM bepaal je zelf met modules welke functies voor jouw organisatie relevant zijn. Zo stel je een pakket van passende modules samen. Hierdoor groeit Stb Leden mee met jouw behoeften en budget en betaal je dus nooit voor onnodige software.

 

“Communicatie en techniek kan je niet meer los van elkaar zien. Met Stb Leden is ons backoffice-systeem geïntegreerd met onze communicatiemiddelen, het helpt ons beter én slimmer met onze leden in contact te zijn.”

– Bibi van Duinen, Systeem, Netwerk & Applicatiebeheerder

Hoe VNCI overstapte naar de Browser Interface van Stb Leden

Een CRM systeem, gericht op jouw vereniging

Alle contactpersonen, organisaties en documenten vastleggen op één centrale plek, zonder doublures. Dat doe je veilig met ons CRM-systeem speciaal ontwikkeld door en voor verenigingen. Met Stb Leden, voldoe je ook nog eens aan de AVG eisen. Al 30 jaar verbinden wij met ons CRM-systeem branche- en beroepsverenigingen met hun stakeholders.

Facturatie en lidmaatschappen

Bespaar tijd en beheer lidmaatschappen en contributies vanuit één systeem
Sla een efficiencyslag in je facturatieproces. Beheer de basisgegevens van verschillende lidmaatschappen en ledencontributies en stuur automatisch digitale facturen vanuit Stb Leden. Met eigen sjablonen doe je dit in je eigen huisstijl.
Gebruik je liever een boekhoudprogramma zoals Exact of Afas? Met onze API-koppeling is ook dat mogelijk.

Software waarmee je veilig in elke browser werkt

Onze veilige Software As A Service-oplossing voldoet aan de privacywetgeving. Veiligheid is geborgd met ons ISO 27001 certificaat.  Alle data is opgeslagen bij een goed beveiligd en gecertificeerd datacenter in Nederland.

Vanuit de cloud werk je steeds met de meest recente versie van deze software. Veiligheidsupdates zijn daardoor altijd meegenomen. Dankzij de browser interface, werk je plaats en tijd onafhankelijk.

Modules waarmee je jouw CRM compleet maakt

Maak de krachtige basis van onze CRM-softwareoplossing  compleet door deze te uit te breiden met optionele modules, zoals;

Abstracts & Symposia

Bij de organisatie van een wetenschappelijk of medisch congres komt veel kijken. Deze module leidt het indienen, beoordelen en publiceren van abstracts in goede banen.

Opleidingen

Niet alleen cursussen maar ook volledige opleidingen met diverse complexe functies worden met deze module volledig ondersteund.

Online vergaderen

Alle arbeidsintensieve taken rond het plannen, organiseren en houden van online vergaderingen worden gefaciliteerd in deze module.

Marketing

Communiceer gerichter en persoonlijker door gegevens uit CRM te combineren met de krachtige e-mailmarketingtools van Spotler.

Documentbeheer

Verlies geen tijd meer met zoeken naar de juiste bestanden en publiceer documenten uit CRM met een klik op je website of portal.

Cursussen

Organiseer cursussen van A-Z. Communiceer met de juiste personen of koppel je cursus aan e-learning platforms of PE-online tools.

Koppelingen

Stb Leden is een software-oplossing vanuit het hart van je vereniging. Deze kan je uitbreiden met modules, maar ook koppelen met andere tools die zichzelf al bewezen hebben. Zo is er een standaard koppeling met financiële pakketten als; Exact, Afas, Accountview en Twinfield. Maar bijvoorbeeld ook met onmisbare software zoals Microsoft 365 (Word, Excel, Outlook). Ook systemen van derden combineer je met ons systeem via onze standaard stekkerdoos (API). Denk bijvoorbeeld aan de integratie met PE-Online of andere registers waar je als vereniging op aan wil sluiten.

Stb Leden is flexibel uit te breiden, terwijl de data up-to-date blijft. De complete organisatie van je data blijft onder onze verantwoordelijkheid, zodat je altijd maar één aanspreekpunt hebt voor het complete pakket.

Websites & Portals

Internet is een essentiële informatiebron voor je (potentiële) relaties. Vaak is je website het eerste waar mensen op kijken in een zoektocht naar informatie. Een goede koppeling tussen je website en het CRM-systeem is dan ook van groot belang. Eudonet Stb kan je tijdens alle stappen helpen: van het ontwerp en de realisatie van je website tot de verbinding met het back-end systeem.

Meer weten over onze verenigingssoftware?

Met onze software kies je voor een modulaire softwareoplossing waarmee je leden, processen en data met elkaar verbindt. In één oogopslag zie je relevante informatie, communicatie en acties van je leden. Wil je meer weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.