Software speciaal voor Goede Doelen

Met onze software voor goede doelen vind en bind je vrijwilligers, donateurs en sponsoren vanuit één geintegreerd systeem.
  • Speciaal voor goede doelen
  • 30 jaar kennis van goede doelen
  • Veilige software

Verbind al je goede doelen activiteiten in één systeem

Met onze goede doelen software koppel je mensen, processen en data met elkaar. De nieuwste marketinginzichten en IT kennis, updates van fondsenwerving, wet- en regelgeving gecombineerd met 30 jaar ervaring in het helpen ontwikkelen van goede doelen zijn verwerkt in deze software. Hiermee heb je een instrument in handen voor succesvolle fondsenwerving; vandaag én morgen.

De basis van onze software speciaal voor goede doelen is het Customer Relationship Management (CRM) systeem met functies speciaal ontwikkeld voor goede doelen. Medewerkers van verschillende afdelingen worden door onze software ondersteund. Door zoveel mogelijk activiteiten in één softwaresysteem te verbinden krijg je overzicht en stel je donateurs en vrijwilligers centraal. Tegelijkertijd optimaliseer je ook jouw processen en dienstverlening.

“Vroeger hadden we bij Stichting DOEN een rij ordners nodig en waren we uren bezig om informatie te zoeken en te vergelijken. Met Stb Goede Doelen krijg je deze informatie nu met een muisklik op je scherm.”

Jorick Letterie | Project Manager

Een CRM systeem, speciaal voor goede doelen

Stb CollecteSuite is een uitgebreide functionaliteit binnen onze software, die door veel landelijk collecterende fondsen wordt gebruikt.
Hiermee beheer je zelf regio’s, collectanten- en vrijwilligers door middel van kaartjes, maar leg je ook het bestel-, uitlever- en afdrachtenproces vast. Stb CollecteSuite is onderdeel van onze software, maar kan ook als losse module worden afgenomen. Met de standaard beschikbare stekkerdoos (API) koppelt Stb CollectSuite relatief eenvoudig met andere CRM-pakketten.

Software waarmee je veilig in elke browser werkt

Met onze veilige Software As A Service-oplossing voldoe je aan de regels van de privacywetgeving. Veiligheid is geborgd met ons ISO 27001 certificaat. Alle data is opgeslagen in een goed beveiligd en gecertificeerd datacenter in Nederland.

Vanuit de cloud werk je met de nieuwste versie van de software, waarin recente veiligheidsupdates zijn meegenomen. Dankzij de browser interface werk je wanneer en waar je maar wilt.

Modules die jouw CRM compleet maken

Maak de krachtige basis van onze CRM-softwareoplossing voor goede doelen compleet door deze te uit te breiden met een van de volgende (optionele) modules;

Fondsenwerving

Alle denkbare fondsenwervers activiteiten voor goede doelen overzichtelijk gecombineerd in één applicatie.

Doelbesteding

Deze applicatie - ook wel subsidie- of grantmanagement genoemd - ondersteunt je vanaf een subsidieaanvraag, langs de toekenning tot en met de uitvoering.

Nalatenschappen

Deze module ondersteunt goede doelen met de administratie rondom erfenissen en legaten.

Marketing

Communiceer gerichter en persoonlijker door gegevens uit CRM te combineren met de krachtige e-mailmarketingtools van Spotler.

SSO

Log veilig slechts één keer in om toegang te krijgen tot alle websites, apps en diensten die je nodig hebt om te werken.

Online vergaderen

Alle arbeidsintensieve taken rond het plannen, organiseren en houden van online vergaderingen worden gefaciliteerd in deze module.

Koppelingen

Onze software is een modulaire software-oplossing die het kloppend hart van je goede doelen organisatie is. Deze is uit te breiden met modules maar integreert ook met bestaande software tools die zichzelf al bewezen hebben. Onze software is volledig geïntegreerd met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) en het actieplatform van Kentaa.

Voor e-mail marketing of community building werken we samen met gespecialiseerde partners zoals Spotler en Clang. Met onze standaard stekkerdoos (API) koppel je eenvoudig met systemen van derden.

Andersom geldt het ook: de drie losse modules voor onze goede doelen software (Stb CollecteSuite, Stb Nalatenschappen en Stb Doelbestedingen) kunnen dankzij de API-engine eenvoudig worden verbonden met andere CRM-systemen.

Websites & Portals

Internet is een essentiële informatiebron voor je (potentiële) vrijwilligers en donateurs.  Een goede koppeling tussen je website en CRM-systeem is daarom belangrijk. Online donaties worden in de backoffice verwerkt, een vrijwilliger kan zich aanmelden via de website. Andersom wil je informatie over projecten of evenementen vanuit de backoffice snel kunnen publiceren op je website.

Eudonet Stb ondersteunt al deze stappen: van het ontwerp van je website tot de integratie met je back-end systeem, bijvoorbeeld met je bestaande website, nieuwsbrief of app.

Meer weten over onze goede doelen software?

Met onze software speciaal voor goede doelen kies je voor een modulaire softwareoplossing waarmee je medewerkers, donateurs, vrijwilligers, processen en data met elkaar verbindt. In één oogopslag zie je relevante informatie, communicatie en acties. Wil je weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.