Stb Goede Doelen

Donateurs en vrijwilligers boeien en binden

Stb Goede Doelen: Software speciaal voor Goede Doelen

Met de software van Stb Goede Doelen vind en bind je vrijwilligers, donateurs en sponsoren vanuit één geintegreerd systeem.

Effectieve campagnes

Kies voor het gemak van Stb Goede Doelen, een SAAS-oplossing, dat alle processen van goede doelen verbindt in een systeem.

Met Stb Goede Doelen koppel je mensen, processen en data met elkaar. De nieuwste marketinginzichten en IT kennis, updates van fondsenwerving, wet- en regelgeving gecombineerd met 30 jaar ervaring in het helpen ontwikkelen van goede doelen zijn verwerkt in deze software. Hiermee heb je een instrument in handen voor succesvolle fondsenwerving; vandaag én morgen.

Veilige software voor goede doelen

Onze veilige Software As A Service-oplossing garandeert je de nieuwste functies en voldoet aan de privacywetgeving. Veiligheid is geborgd met ons ISO 27001 certificaat. Alle data is opgeslagen in een goed beveiligd en gecertificeerd datacenter in Nederland.

Benieuwd waarom onze gebruikers Stb Goede Doelen verkiezen? Ontdek wat onze software bijzonder maakt!

Stb Goede Doelen in 3 minuten

Collecte en vrijwilligersportaal

Stb CollecteSuite is een uitgebreide functionaliteit van Stb Goede Doelen | Software voor Goede Doelen, die door veel landelijk collecterende fondsen wordt gebruikt. Deze software ondersteunt eigen medewerkers, vrijwilligers en collectanten. Met CollectSuite beheer je zelf regio’s, collectanten- en vrijwilligers door middel van kaartjes, maar ook het bestel-, uitlever- en afdrachtenproces.
Stb CollecteSuite is onderdeel van Stb Goede Doelen, maar kan ook als losse module worden afgenomen. Met de standaard beschikbare stekkerdoos (API) koppelt Stb CollectSuite relatief eenvoudig met andere CRM-pakketten.

Fondsenwerving

Je wilt nieuwe donateurs werven, maar ook een goede band met bestaande donateurs opbouwen. Door de customer journey te volgen, anticipeer je op het (gift)gedrag van donateurs. Stb Goede Doelen | Software voor Goede Doelen geeft je veel mogelijkheden voor fondsenwerving.
Donateurs bereiken en monitoren met je website, nieuwsbrieven en sociale media-post zijn allemaal goed georganiseerd. Omdat elk type donateur een ander niveau van aandacht vraagt, is het hele proces van de giftenadministratie binnen Stb Goede Doelen goed georganiseerd. Incidentele giften, langlopende toezeggingen, grote schenkingen, inkomsten vanuit de collecte, de responsverwerking van de bankoverschriften, de afhandeling van storneringen, automatische incasso’s, alles wordt door de software geregistreerd en eventueel gekoppeld aan een vervolgactie. Ook kun je het geefgedrag koppelen aan bestedingsdoelen – op themaniveau of op concrete bestedingsprojecten – en de resultaten van de projecten weer communiceren naar je donateurs. Zo heb je altijd een goed inzicht in welke campagne tot welke donatie heeft geleid, en heeft de donateur goed inzicht wat met de donatie is gebeurd!

Doelbesteding

Met Stb Doelbesteding beheer  je project- of onderzoekaanvragen van personen of instellingen die in aanmerking willen komen voor beschikbare subsidies. Ook kun je deze module inzetten om overzicht te houden rond subsidieverzoeken, waarbij je zelf een beroep doet op diverse subsidieverstrekkers, zoals de overheid of vermogensfondsen. Stb Doelbesteding is weliswaar onderdeel van Stb Goede Doelen, maar kan ook los ingezet worden. Deze module is eenvoudig te koppelen met andere systemen.

Nalatenschappen

Stb Nalatenschappen geeft je de mogelijkheid om je administratie rond erfenissen en legaten te voeren. De module is speciaal ontworpen voor de afhandeling van een legaat of erfenis na een overlijden en om mensen te begeleiden die een goed doel in hun testament willen opnemen. Stb Nalatenschappen is een onderdeel van Stb Goede Doelen, maar ook los in te zetten. De module is eenvoudig te koppelen met andere systemen.

Marketing Campagnes

Campagnemanagement is een belangrijk onderdeel van Stb Goede Doelen omdat dit voor onze gebruikers heel belangrijk is. Vanuit de krachtige CRM-basis communiceer je effectief. Door de juiste inrichting van je data en het 360 graden overzicht, beschik je over informatie waarmee je initiatieven zoals een relevante e-mail marketing kunt ontwikkelen die tot meer donaties en een hogere retentie leiden.

Dankzij de koppeling tussen Stb Goede Doelen en Spotler integreer je e-mail marketing en marketing automation eenvoudig in één platform. Zo wordt bijvoorbeeld niet alleen de informatie van je e-mailing bewaard, maar ook het klikgedrag van de geadresseerde.

Binnenkomende collectes van een campagne worden geregistreerd, inzichtelijk gemaakt en vergeleken met uitgaven. Ook bij evenementen, zoals voorlichtingsbijeenkomsten of fundraising events, word je alle fronten door ons ondersteund.

Koppelingen

Stb Goede Doelen is een modulaire software-oplossing die het kloppend hart van je organisatie is. Deze is uit te breiden met modules maar integreren ook met bestaande software tools die zichzelf al bewezen hebben. Stb Goede Doelen is volledig geïntegreerd met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) en het actieplatform van Kentaa.

Voor e-marketing of community building werken we samen met gespecialiseerde leveranciers zoals Spotler en Clang. Met onze standaard stekkerdoos (API) koppel je eenvoudig met systemen van derden. Elke applicatie kan hierdoor gekoppeld worden aan Stb Goede Doelen.

Andersom geldt het ook: de drie losse modules van Stb Goede Doelen (Stb CollecteSuite, Stb Nalatenschappen en Stb Doelbestedingen) kunnen dankzij de API-engine eenvoudig worden verbonden met andere CRM-systemen.

Eudonet Stb: kennis van goede doelen
Onze kennis van de werkprocessen van Goede Doelen is opgedaan als ontwikkelaar van de software voor Goede Doelen en vanuit privé-werkzaamheden voor Goede Doelen en vanuit vorige professies. Onze medewerkers hebben een bewuste keuze gemaakt om voor Goede Doelen te werken.

Websites & Portalen

Internet is een essentiële informatiebron voor je (potentiële) relaties. Het internet is het eerste waar mensen op kijken in een zoektocht naar informatie. Een goede koppeling tussen je website en CRM-systeem is daarom van groot belang. Online donaties worden in de backoffice verwerkt, een vrijwilliger kan zich aanmelden via de website. Andersom kun je informatie over projecten of evenementen vanuit de backoffice publiceren op je website. Eudonet Stb ondersteunt alle stappen: van het ontwerp van je website tot de integratie met je back-end systeem, bijvoorbeeld met je bestaande website, nieuwsbrief of app.

Software waarmee je veilig in elke browser werkt

Stb Goede Doelen is veilige software. Vanuit de cloud werk je steeds met de meest recente versie van deze software. Veiligheidsupdates zijn daardoor altijd meegenomen. Ook kan je dankzij de browser interface, plaats-onafhankelijk werken.

Bekijk de browser interface video:

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Stb Goede Doelen?

Met Stb Goede Doelen kies je voor een modulaire softwareoplossing waarmee je medewerkers, donateurs, vrijwilligers, processen en data met elkaar verbindt. In één oogopslag zie je relevante informatie, communicatie en acties.

Wil je weten wat Stb Goede Doelen voor jouw organisatie kan betekenen?  Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.