Software door en voor opleiders

Kies voor het gemak van onze opleiders software, een oplossing waarmee je alle gangbare opleidingsactiviteiten verbindt in één systeem.
  • Speciaal voor opleiders
  • 30 jaar ervaring
  • Veilige software

Verbind al je opleidersactiviteiten in één systeem

Met onze software voor opleiders koppel je mensen, processen en data met elkaar. De nieuwste ICT- en marketinginzichten, updates van wet- en regelgeving gecombineerd met 30 jaar ervaring in het helpen ontwikkelen van opleiders, zijn verwerkt in onze software. Hiermee heb je een instrument in handen waarmee je effectiever de juiste cursisten voor jouw opleiding bereikt.

De basis voor onze software  is een Customer Relationship Management (CRM) systeem met functies speciaal voor opleiders. Binnen de totaaloplossing bieden wij keuzevrijheid. Naast het basis CRM-systeem bepaal je zelf met modules welke functies voor jouw organisatie relevant zijn. Zo stel je een pakket van passende modules samen. Hierdoor groeit de software mee met jouw behoeften en budget en betaal je dus nooit voor onnodige software.

“Uit ons marktonderzoek bleek Eudonet Stb de beste club te zijn om dit te doen en dat zijn ze tot op de dag van vandaag.”

-Hans de Bruyn, Directeur

Een CRM systeem, gericht op jouw opleidingsinstituut

E-learning en blended learning worden steeds belangrijker. Onze software biedt daarom standaard integratiemogelijkheden met jouw e-learningomgeving. Eudonet Stb werkt hierin samen met aNewSpring. Inschrijvingen worden automatisch gesynchroniseerd met de e-learning omgeving, waardoor de cursist direct kan starten. Ook handig: de door de cursist behaalde resultaten worden automatisch getoond bij de cursushistorie binnen onze software.

Software waarmee je veilig in elke browser werkt

Onze veilige Software As A Service-oplossing voldoet aan de privacywetgeving. Veiligheid is geborgd met ons ISO 27001 certificaat. Alle data is opgeslagen bij een goed beveiligd en gecertificeerd datacenter in Nederland. Vanuit de cloud werk je steeds met de nieuwste versie. Veiligheidsupdates zijn altijd meegenomen. Dankzij de browserinterface werk je waar en wanneer je wilt.

Modules om jouw software voor opleiders compleet te maken

Maak de krachtige basis van onze CRM-softwareoplossing voor opleiders compleet door deze te uit te breiden met een van de volgende (optionele) modules;

Marketing

Communiceer gerichter en persoonlijker door gegevens uit CRM te combineren met de krachtige e-mailmarketingtools van Spotler.

Opleidingen

Niet alleen cursussen maar ook volledige opleidingen met diverse complexe functies worden met deze module volledig ondersteund.

SSO

Log veilig slechts één keer in om toegang te krijgen tot alle websites, apps en diensten die je nodig hebt om te werken.

Koppelingen

Koppelingen met andere systemen zijn belangrijk. Als centraal systeem is het mogelijk om onze software te koppelen.

Met een groot aantal leveranciers kent Eudonet Stb al standaard koppelingen. Denk hierbij aan:

  • E-learning systemen ( bv. aNewSpring, Moodle)
  • Boekhoudsystemen (bv. Exact, AccountView, Twinfield)
  • Betaalsystemen (bv. Mollie, Buckaroo, CM.com)
  • Kwaliteitsregisters (bv. PE-online)
  • Cursus portals van derden (bv. EDU-DEX, Plusport)

Werken onze standaard koppelingen niet goed, dan kunnen koppelingen op maat via de geavanceerde API-module worden gerealiseerd. Denk hierbij aan koppelingen met bestaande websites en bestaande portalen.

Selfservice

Selfservice is een belangrijk onderdeel van onze opleiderssoftware. Informatie is dag en nacht beschikbaar, ook buiten kantooruren. Op verzoek kun je het systeem uitbreiden met een compleet web portaal! Via het cursistenportaal kunnen cursisten hun eigen gegevens inzien, zich inschrijven of de cursus historie bekijken. Via het opdrachtgevers portaal hebben bedrijven inzage in de gegevens van eigen medewerkers. Zo houden ze bij wie op welk moment bijscholing nodig heeft, terwijl ook inschrijvingen op die manier geregeld kunnen worden. Docenten kunnen hun beschikbaarheid invoeren via een web portal, wat als zeer gebruiksvriendelijk wordt ervaren.

Meer weten over onze opleiderssoftware?

Met onze software kies je voor een softwareoplossing waarmee je medewerkers, cursisten, docenten, processen en data met elkaar verbindt. In één oogopslag zie je relevante informatie, communicatie en acties. Wil je weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?