Persbericht: Stb neemt S2B over van Broad Horizon

Na een gedegen onderzoeksperiode hebben S2B en Stb besloten hun activiteiten voor de Ledenmarkt te combineren. Stb neemt de aandelen van de S2B-groep over. Na de overname ontstaat er een partij met een significant marktaandeel in het eerder benoemde segment van ledenorganisaties.

U kunt dit bericht delen

Multichannel marketingbenadering

Rob Goijen, directeur Stb : “ De kracht van Stb en de oplossingen van ons bedrijf liggen in het optimaliseren van de primaire processen van branche-organisaties en beroepsverenigingen, dit in combinatie met geavanceerde segmentatiemogelijkheden. Veel informatie uit ons systeem wordt online beschikbaar gesteld op websites en in portalen.

De kracht van S2B ligt in het optimaliseren van de communicatie- en marketingprocessen door een multi-channel marketingbenadering. Met het Web Managent Systeem (WMS) van S2B worden ledenorganisaties in staat gesteld thematisch gestuurde websites, geavanceerde ‘mijn omgevingen’ , ledennetten en stakeholdersportalen te realiseren. De klant is hierbij volledig vrij in de vormgeving en look en feel. Door beide expertisedomeinen en producten te integreren in één geïntegreerde oplossing, kunnen we nu het beste van beide werelden combineren en de klanten een ‘one-stop-shopping’ model bieden. Dit past in de strategische doelstellingen van Stb.”

“Door aansluiting te zoeken bij Stb, een organisatie met ruim 50 medewerkers, kan S2B haar ambities en visie gemakkelijker realiseren. Stb is een innovatieve partij met een duidelijk visie op branche- en beroepsorganisaties. Door de specifieke CRM- ledenoplossing van Stb te integreren met onze webapplicatie WMS kunnen we onze ambities met betrekking tot een volledig geïntegreerd verenigingsportaal versneld realiseren.

De klanten hebben unaniem positief gereageerd op deze stap”, aldus Erik van Laar, algemeen directeur S2B en partner van Broad Horizon.

“Stb zal zich in eerste instantie richten op de samenvoeging van beide organisaties en op de naadloze integratie van het WMS-pakket met Stb-Leden, de ledenoplossing van Stb. Op middellange termijn zien we goede toepassingsmogelijkheden voor het WMS bij Goede Doelen organisaties, een andere belangrijke pijler van Stb. Snelheid, flexibiliteit, integratie met donatiemogelijkheden en een goede koppeling met de backend systemen zijn essentieel voor deze instellingen. Deze WMS-opportuniteit zal medio volgend jaar volle aandacht krijgen” zo vervolgt Rob Goijen zijn toelichting.

Over Stb

Stb (www.stb.nl) levert branche-specifieke bedrijfssoftware voor non-profit organisaties zoals leden-, brancheorganisaties, beroepsverenigingen, Goede Doelen- en zorginstellingen. De software van Stb verbindt mensen, processen en data. Hiervoor levert Stb standaardpakketten die eenvoudig inrichtbaar zijn en die onze klanten in staat stellen op een efficiënte wijze hun doelstellingen te realiseren. Stb bestaat 24 jaar, telt 50 medewerkers, en heeft kantoren in Houten en Timisoara.

Over Broad Horizon

Broad Horizon (broadhorizon.nl) bestaat uit digitale werkplekkenspecialisten Multrix, Open for Support en webhostingprovider True. Hostingmerken die de best mogelijke executie, operatie en regie bieden om de wendbaarheid van organisaties te verbeteren door middel van op maat geoptimaliseerde web- en werkomgevingen. Samen bestrijken ze de gehele range aan enterprise-class cloudoplossingen. Broad Horizon is gevestigd in een karakteristiek kantoorpand in Amsterdam waar  interactie, kennisdelen en samenwerken centraal staan.