• Branchespecifieke oplossingen
  • 30 jaar Kennis
  • Veilige Cloud Software

Spotler e-mail marketing software

Spotler maakt e-mail marketing makkelijker via de software van Stb. Met krachtige functies voor persoonlijke en relevante communicatie in je eigen huisstijl, automatisch getriggerde campagnes en dynamische content afgestemd op de voorkeuren  van je ontvangers.  Uiteraard volgens de laatste Europese GDPR privacy-eisen.

Professioneler communiceren

Veel marketeers vinden het lastig om e-mail marketing goed toe te passen. Met e-mail marketing van Spotler kies je voor een prettige software, praktische educatie, snelle support en een persoonlijke coach die je zorgeloos laat starten. Zo krijg je volledige controle over de software en leer je hoe deze software slim in te zetten. Hierdoor communiceer je professioneler met je stakeholders.

 

Spotler helpt

Spotler helpt  meer dan 5.000 marketeers in Nederland e-mail marketing (-automation) effectief in te zetten, met in eigen huis ontwikkelde software en diensten. Naast een prettige software en uitmuntende dienstverlening heeft Spotler veilig werken met klantdata hoog in het vaandel staan.

 

ISO 27001 gecertificeerd

Spotler is, net als ons, ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dit betekent voor gebruikers van Spotler o.a. veilig werken met klantdata. Daarnaast is de software volledig AVG-compliant. Spotler is in juni 2017 ontstaan na het samengaan van de bedrijven Blinker en MailPlus (opgericht in 2004). Sinds november 2016 heeft CNBB Venture Partners uit Rotterdam een meerderheidsbelang in Spotler.