Combineer Stb. Cursus met E-learning

  • Branchespecifieke oplossingen
  • 30 jaar Kennis
  • Veilige Cloud Software

Bewezen e-learning technologie die écht helpt met leren!

Of het nu gaat om blended, adaptive of social learning, of performance support, aNewSpring kan op allerlei manieren worden gecombineerd met de kracht van Stb. software. Zo maak je learning journeys die optimaal leerrendement geven voor je deelnemers. Meer dan 500 organisaties wereldwijd en bijna 20 miljoen cursisten gebruiken dit krachtige platform al. Van certificeringstraining tot werkplekleren, van onboarding tot producttraining, of als onderdeel van een leer-ecosysteem, bewezen technologie die mensen écht helpt met leren.

API integratie

Met behulp van een API integreer je eenvoudig met andere platformen en het Stb Cursus systeem en krijg jij een compleet pakket voor jouw online cursussen. De eenvoudige koppeling zorgt ervoor dat inschrijvingen van en naar aNewSpring automatisch worden opgehaald en verwerkt.

Blended learning

Blended learning maakt gebruik van online en offline leerinterventies, Eudonet Stb heeft hiervoor een parnerschap aangegeven met aNewSpring. Daarmee helpen wij gezamenlijk trainers en opleiders bij het ontwikkelen en beheren van blended learning.

U kunt dit bericht delen