Stb Software uitbreiden?

Dat kan!
  • Branchespecifieke oplossingen
  • 30 jaar Kennis
  • Veilige Cloud Software

Via ons partnernetwerk

Op sommige vlakken werken we nauw samen met marktleiders op aanpalende gebieden en integreren we oplossingen van deze partijen voor 100% in onze software. Hierdoor werk je zoveel mogelijk vanuit één programma, en ben je verzekerd van een naadloze aansluiting op jouw processen.

De kracht van verbinden

De samenwerking met onze partners is heel belangrijk. Samenwerken betekent immers elkaar versterken, en elkaar inzetten op ieders expertise. Onze partnerstrategie  sluit daardoor perfect aan bij één van onze kernwaarden: de kracht van verbinden. Voor al onze partners is een standaard koppeling met onze CRM software beschikbaar en de oplossing heeft zich bewezen bij onze klanten.

Het Stb software systeem is open en externe partijen kunnen gemakkelijk via onze krachtige API ((Application Programming Interface), realtime communiceren met andere software programma’s. Wij hebben standaardkoppelingen met Exact Online, Exact Globe, Accountview, King en andere. Zo is er veel keuze vrijheid om voor eigen partners te kiezen en om bestaande softwarepakketten met het CRM te integreren.

Deze partners koppelen direct met onze CRM-software:

Spotler - maakt e-mailmarketing makkelijk

Spotler is onze e-mailmarketing partner. De oplossing van Spotler richt zich enerzijds op het versturen van nieuwsbrieven op basis van criteria uit het CRM en anderzijds beheert het campagnes, die worden getriggerd door een Event in het CRM. Relevante statistieken worden teruggekoppeld naar het CRM>>> lees meer over de mogelijkheden van Spotler.

aNewspring - een gebruiksvriendelijk online leerplatform

E-learning wordt steeds belangrijker voor opleiders. Eudonet Stb heeft een langdurige en vruchtbare samenwerking  met aNewSpring. Alle content voor de E-learning cursussen wordt geregeld in aNewsrping. Met de Stb Leden of Stb Cursus software regel je de planning, voorbereiding, de opvolging en facturatie en krijg je inzicht in de behaalde resultaten.>>>lees hier meer over de mogelijkheden van aNewspring.

Data Inside - Vertaalt data naar inzicht

Data Inside helpt goede doelen slimmer met data om te gaan, zodat ze meer giften en donateurs krijgen. Dat doen ze door jouw fondsenwerving data-driven te maken. Daarvoor leveren ze een aantal diensten zoals dashboards en maatwerk waarbij je via enkele muisklikken inzichten in de effectiviteit van je fondsenwerving krijgt. >> lees hier meer over de mogelijkheden van Data Inside.

PE Online - altijd overzicht van behaalde studiepunten

PE online is onze primaire partner bij registratie van de Permanente Educatie. PE online is geschikt voor het beheren van het kwaliteitsregister en het registreren van studiepunten. Zaken die elementair zijn voor opleiders en beroepsorganisaties . >>> lees hier meer over PE online

MIC - voor een optimale beleving van online donaties

MIC (de Mobile Interaction Company) helpt om de vrijwilliger- en donateur journey goed te beschrijven, en hiervoor een mobiele beleving te maken. Dit bindt donateurs en verhoogt aantoonbaar de resultaten van inzamelingsacties. Door deze journeys direct te koppelen aan acties in Stb Goede Doelen, richt je het proces zo efficiënt mogelijk in voor maximaal resultaat.  >>lees hier meer over MIC.

Kentaa - online fondsenwerving voor elke non-profit

Stb en Kentaa werken nauw samen voor digitale collectes en fondsenwervende acties. Er is een verregaande  directe koppeling tussen beide leveranciers voorhanden. Realtime wordt een donatie of actie zichtbaar in zowel voorkant als het CRM. Iedereen heeft zodoende op ieder moment een volledig en juist inzicht in het succes van een campagne  >>> lees hier meer over Kentaa.

CM - mobiel betalen via QR-codes

CM is een belangrijke partij voor het verwerken van financiële transacties. Met name bij Goede Doelen instellingen is de samenwerking intens. Het verwerken van  QR code betalingen speelt hier een belangrijke rol. Daarnaast werken we met CM samen voor digitale ondertekening van documenten >>> lees hier meer over CM

Exite ICT - voor een veilige online werkplek

Exite ICT is de ideale partner voor slimme inzet van ICT met impact op morgen. Zij weten alles van efficiënt werkplekbeheer. Exite ICT is al 20 jaar een toegewijd partner van Eudonet Stb. Vele klanten van Eudonet Stb, inclusief Eudonet Stb zelf hebben hun werkplekbeheer bij hen uitbesteed  >>> lees hier meer over Exite ICT