Eudonet Stb gelooft in de kracht van verbinding.

Let's connect!
  • Branchespecifieke oplossingen
  • 30 jaar Kennis
  • Veilige Cloud Software

Al 30 jaar branchefocus op ledenorganisaties, goede doelen en opleiders.

Verbinding vind je ook terug in onze werkwijze. Wij kiezen voor een lange termijnrelatie, waarbij toewijding, transparantie en innovatie onze kernwaarden zijn. Zo werken wij ruim 30 jaar met een branchefocus. Onze klanten kennen we door-en-door, maar ook de branches waarin zij werkzaam zijn. Zo kunnen wij hen volledig ondersteunen op ICT-gebied!

Toewijding

De toewijding naar onze klanten is groot; het behoort tot de tweede natuur van al onze medewerkers. We staan dicht bij onze klanten en beschouwen onszelf als partner van onze opdrachtgevers. Samen streven we voortdurend naar het beste resultaat. Wij staan je bij om de verandering in gang te zetten, en blijven aan boord tot de nieuwe werkwijze succesvol is toegepast. Ook daarna verdwijnen we niet uit beeld.

Transparantie

Eudonet Stb is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1992. We bedienen meer dan 300 klanten, met wie wij grotendeels al jaren een relatie hebben. Betrouwbaarheid en transparantie zijn daarbij belangrijke waarden voor ons. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo weet je steeds precies waar je aan toe bent.

 

 

"Eudonet Stb is voor mij samenwerking, toewijding, en de klant in zijn behoeften voorzien. Hierdoor creëren wij succes."

Anca Lacatis

Softwareontwikkelaar
"It does not matter how slowly you go, as long as you do not stop." (Confucius)

Andrea Ciorban

Softwareontwikkelaar
"Never a dull moment bij Eudonet Stb, maar het is vooral afwisselend en inspirerend."

Anneke Bröker

Officemanager
"Eudonet Stb staat voor de kracht van verbinding. In mijn werk ervaar ik dagelijks het belang van verbinding door in het projectteam met klant en ontwikkelaars samen te werken."

Annelien Beuling

Release manager
"Voor mij is een project succesvol als klanten aangeven sterk de toegevoegde waarde van onze software te ervaren."

Arnold Vermaas

Projectmanager
"Creativiteit is niet gebaseerd op de druk van de tijd, maar op vrijheid, de speelsheid en het plezier."

Calin Frant

Grafisch vormgever
"Mijn werk is heel veelzijdig, doordat ik continu met verschillende klanten spreek en mij in verschillende organisaties verdiep. Deze afwisseling maakt mijn werk altijd weer een uitdaging."

David Slager

Delivery manager
"Ik heb veel geleerd van Eudonet Stb. Het geven van commitment, verantwoordelijkheid nemen voor je werk en ervoor zorgen dat wat je doet goed is. Dit is typerend voor Eudonet Stb."

Diana Bodnarescu

Softwareontwikkelaar
"Als projectmanager faciliteer ik optimale samenwerking met onze klanten om samen doelen te bereiken. Dit is de kracht van verbinding van Eudonet Stb."

Fred Peters

Projectmanager
"Binnen Eudonet Stb heerst een prettige en open sfeer. Dit zorgt voor een goede samenwerking met collega's en ook met onze klant."

Gerrit-Jan Oonk

Softwareontwikkelaar

Guido van Osch

Algemeen directeur

Harm van Bezouw

Senior consultant
"Ik kijk altijd naar beide kanten voordat ik een eenrichtingsweg oversteek. Dit doe ik dankzij mijn werk als ontwikkelaar."

Ionel Ioras

Softwareontwikkelaar
"Ontwikkelen is ontwikkelen. Je leert altijd weer wat nieuws."

Irene Bom

Softwareontwikkelaar
"Onze langetermijnvisie combineren met de realiteit van vandaag, dat is wat mij persoonlijk motiveert."

Jochem Rupert

Sales manager
"Houdt ervan als een plan uitkomt zoals het bedacht is."

Johnny Ceelen

Softwareontwikkelaar
"Mensen helpen met de producten die ik maak, daar word ik blij van."

Jos Hofman

Softwareontwikkelaar

Juan Carlos Loza Torres

Softwareontwikkelaar
"The secret of joy at work consists in one word - excellence. Knowing how to do something good means enjoying it." (Pearl Buck)

Karina Rusinaru

Softwareontwikkelaar
"Every day is a new learning day. Develop yourself more, don't settle for less and the most important: NEVER QUIT LEARNING"

Laura Lupu

Softwareontwikkelaar
"Continu blijven leren, verbeteren en vernieuwen. Dat vind ik belangrijk in mijn werk."

Mark Voorboom

Product manager

Menno Kramer

Implementatie consultant
"Bij Eudonet Stb heb ik geleerd dat werken in een team essentieel is om kwaliteit te leveren en te voldoen aan de verwachtingen van de klant."

Mihaela Colcea

Softwareontwikkelaar
...

Oana Imbuzan

Softwareontwikkelaar

Petrisoara Rata

Softwareontwikkelaar

Quentin Plat

Junior Support Consultant
"Bij het gezamenlijk aangaan van een project om een waardevol resultaat te bereiken, spelen mensen de belangrijkste rol. Mijn rol is er voor zorgen dat de software optimaal kan ondersteunen."

Rindert de Quaasteniet

Projectmanager
"Eerder luisteren dan vertellen. Geen producten maar oplossingen. Relaties in plaats van klanten. Ik geloof in écht contact!"

Robert de Bruijn

Senior account manager
"In mijn werk bij Eudonet Stb kan ik enorm veel creativiteit kwijt. Elk project is weer een nieuwe uitdaging."

Ruben de Jong

Softwareontwikkelaar
"Het fijne van mijn vak is dat ik klanten echt kan helpen met hun dagelijkse werkzaamheden. Grote verbeteringen zitten meestal in kleine details."

Sebastiaan Wagenmaker

Product manager
"Van het ontwikkelen van mooie software kan ik echt genieten. En ik ben pas tevreden als de opdrachtgever dat is."

Socorro Moorlag Marquez

Softwareontwikkelaar
“Betrouwbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel. Heldere afspraken maken en nakomen is voor mij prioriteit nummer één.”

Tjeerd Broeken

Supportconsultant
"Als je geen nieuwe dingen creëert, proef je wat er al is. Je smaak beperkt je blikveld en sluit dingen uit. Dus creëer nieuwe dingen."

Vlad Chiru

Softwareontwikkelaar

Wouter Bul

Business Development Manager

Innovatie

Binnen ons vakgebied is innovatie van groot belang. Voor ons betekent het vernieuwing en groei. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en houden voortdurend trends en ontwikkelingen in de gaten, ook in jouw branche! Hierbij maken wij telkens koppelingen naar onze dienstverlening. ‘Eudonet Stb geeft antwoord op de vragen die ik morgen heb’, zei een klant ooit. Beter kunnen we het niet verwoorden.

MVO

Wij proberen bewust invulling te geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn we gestart met het vervangen van ons wagenpark door milieuvriendelijkere auto’s. Inmiddels zijn meer dan de helft van onze bedrijfsauto’s elektrisch of hybride. Onze kantoren liggen bewust op loopafstand van een station. Door onze geavanceerde video-conferencing apparatuur is het aantal fysieke verplaatsingen sterk afgenomen. Bovendien kiest Eudonet Stb voor het hosten van haar SaaS klanten voor het datacenter van Previder, die beschikt over een groencertificaat. Waar wij ons steentje kunnen bijdragen aan MVO doen wij dat.

Vacatures

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste mensen. Voornamelijk commerciële mensen, projectmanagers en ontwikkelaars die ervan overtuigd zijn het verschil te kunnen maken. Stuur een open sollicitatie naar info@eudonetstb.nl met jouw vaardigheden en ambities en waarom die bij Eudonet Stb passen! Voor vragen of aanvullende informatie kun je altijd contact opnemen met Anneke Bröker op tel: 030-6343000 of kijk hier voor onze actuele vacatures.