Eudonet Stb gelooft in de kracht van verbinding.

Verbinding vind je ook terug in onze werkwijze. Wij kiezen voor een lange termijnrelatie, waarbij toewijding, transparantie en innovatie onze kernwaarden zijn. Zo werken wij ruim 30 jaar met een branchefocus. Onze klanten kennen we door-en-door, maar ook de branches waarin zij werkzaam zijn. Zo kunnen wij hen volledig ontzorgen op ICT-gebied!

Toewijding

De toewijding naar onze klanten is groot; het behoort tot de tweede natuur van al onze medewerkers. We staan dicht bij onze klanten en beschouwen onszelf als partner van onze opdrachtgevers. Samen streven we voortdurend naar het beste resultaat. Wij staan je bij om de verandering in gang te zetten, en blijven aan boord tot de nieuwe werkwijze succesvol is toegepast. Ook daarna verdwijnen we niet uit beeld.

Transparantie

Eudonet Stb is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1992. We bedienen meer dan 300 klanten, met wie wij grotendeels al jaren een relatie hebben. Betrouwbaarheid en transparantie zijn daarbij belangrijke waarden voor ons. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo weet je steeds precies waar je aan toe bent.

 

 

"Mijn drive: Eudonet Stb een top drie positie bezorgen in de gedefinieerde marktsegmenten. Dit door visie, innovatie en toewijding."

Rob Goijen

Algemeen directeur
"Het inspireert mij om nu al bezig te zijn met de behoefte van morgen. Innovatie staat daarom centraal in mijn werk."

Rutger Slager

Operationeel & Technisch directeur
"Onze langetermijnvisie combineren met de realiteit van vandaag, dat is wat mij persoonlijk motiveert."

Jochem Rupert

Business Development Manager
“Het gras is groener waar je het water geeft!”

Brigitte Wieman

Business Development Manager
"Niemand is ooit arm geworden door te geven" (Anne Frank)

Manon Vollmann

Business Development Manager
"Ons doel is bereikt, als de klant zijn doel heeft bereikt. Commitments ga je gezamenlijk aan."

Jan Willem Broekman

Senior Accountmanager
"Never a dull moment bij Eudonet Stb, maar het is vooral afwisselend en inspirerend."

Anneke Bröker

Officemanager
"Voor mij is een project succesvol als klanten aangeven sterk de toegevoegde waarde van onze software te ervaren."

Arnold Vermaas

Projectmanager
"Als projectmanager faciliteer ik optimale samenwerking met onze klanten om samen doelen te bereiken. Dit is de kracht van verbinding van Eudonet Stb."

Fred Peters

Projectmanager
"Bij het gezamenlijk aangaan van een project om een waardevol resultaat te bereiken, spelen mensen de belangrijkste rol. Mijn rol is er voor zorgen dat de software optimaal kan ondersteunen."

Rindert de Quaasteniet

Projectmanager
"Mijn werk is heel veelzijdig, doordat ik continu met verschillende klanten spreek en mij in verschillende organisaties verdiep. Deze afwisseling maakt mijn werk altijd weer een uitdaging."

David Slager

Delivery manager
“Betrouwbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel. Heldere afspraken maken en nakomen is voor mij prioriteit nummer één.”

Tjeerd Broeken

Supportconsultant
"Op de afdeling Support staat het helpen van de klant centraal. Het leuke hiervan is dat je middenin de bedrijvigheid van Eudonet Stb zit om samen de klant weer snel vooruit te helpen."

Michiel Regelink

Supportconsultant
"Met innovatie, vakmanschap en toewijding blijft Eudonet Stb denken vanuit de klant, zo worden doelen bereikt."

Frank van Kippersluis

Supportconsultant
"Eudonet Stb staat voor de kracht van verbinding. In mijn werk ervaar ik dagelijks het belang van verbinding door in het projectteam met klant en ontwikkelaars samen te werken."

Annelien Beuling

Release manager
"Kennis spreekt, maar wijsheid luistert." Jimi Hendrix

Annemarie Broekman

Web consultant
"Creativiteit is niet gebaseerd op de druk van de tijd, maar op vrijheid, de speelsheid en het plezier."

Calin Frant

Grafisch vormgever
"Continu blijven leren, verbeteren en vernieuwen. Dat vind ik belangrijk in mijn werk."

Mark Voorboom

Product manager
"Het fijne van mijn vak is dat ik klanten echt kan helpen met hun dagelijkse werkzaamheden. Grote verbeteringen zitten meestal in kleine details."

Sebastiaan Wagenmaker

Product manager
"Houdt ervan als een plan uitkomt zoals het bedacht is."

Johnny Ceelen

Softwareontwikkelaar

Juan Carlos Loza Torres

Softwareontwikkelaar
"Ontwikkelen is ontwikkelen. Je leert altijd weer wat nieuws."

Irene Bom

Softwareontwikkelaar
"In mijn werk bij Eudonet Stb kan ik enorm veel creativiteit kwijt. Elk project is weer een nieuwe uitdaging."

Ruben de Jong

Softwareontwikkelaar
"Van het ontwikkelen van mooie software kan ik echt genieten. En ik ben pas tevreden als de opdrachtgever dat is."

Socorro Moorlag Marquez

Softwareontwikkelaar
"Eudonet Stb is voor mij samenwerking, toewijding, en de klant in zijn behoeften voorzien. Hierdoor creëren wij succes."

Anca Lacatis

Softwareontwikkelaar
"Ik heb veel geleerd van Eudonet Stb. Het geven van commitment, verantwoordelijkheid nemen voor je werk en ervoor zorgen dat wat je doet goed is. Dit is typerend voor Eudonet Stb."

Diana Bodnarescu

Softwareontwikkelaar
"Binnen Eudonet Stb heerst een prettige en open sfeer. Dit zorgt voor een goede samenwerking met collega's en ook met onze klant."

Gerrit-Jan Oonk

Softwareontwikkelaar
"Ik kijk altijd naar beide kanten voordat ik een eenrichtingsweg oversteek. Dit doe ik dankzij mijn werk als ontwikkelaar."

Ionel Ioras

Softwareontwikkelaar
"Bij Eudonet Stb heb ik geleerd dat werken in een team essentieel is om kwaliteit te leveren en te voldoen aan de verwachtingen van de klant."

Mihaela Colcea

Softwareontwikkelaar
"Als je geen nieuwe dingen creëert, proef je wat er al is. Je smaak beperkt je blikveld en sluit dingen uit. Dus creëer nieuwe dingen."

Vlad Chiru

Softwareontwikkelaar
"Mensen helpen met de producten die ik maak, daar word ik blij van."

Jos Hofman

Softwareontwikkelaar
"Je eigen creatieve oplossing vinden in vraagstukken van de klant. Dit maakt het werk gevarieerd en uitdagend."

John Makkink

Softwareontwikkelaar

Innovatie

Binnen ons vakgebied is innovatie van groot belang. Voor ons betekent het vernieuwing en groei. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en houden voortdurend trends en ontwikkelingen in de gaten, ook in jouw branche! Hierbij maken wij telkens koppelingen naar onze dienstverlening. ‘Eudonet Stb geeft antwoord op de vragen die ik morgen heb’, zei een klant ooit. Beter kunnen we het niet verwoorden.

MVO

Wij proberen bewust invulling te geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn we gestart met het vervangen van ons wagenpark door milieuvriendelijkere auto’s. Inmiddels zijn meer dan de helft van onze bedrijfsauto’s elektrisch of hybride. Onze kantoren liggen bewust op loopafstand van een station. Door onze geavanceerde video-conferencing apparatuur is het aantal fysieke verplaatsingen sterk afgenomen. Bovendien kiest Eudonet Stb voor het hosten van haar SaaS klanten voor het datacenter van Previder, die beschikt over een groencertificaat. Waar wij ons steentje kunnen bijdragen aan MVO doen wij dat.

Vacatures

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste mensen. Voornamelijk commerciële mensen, projectmanagers en ontwikkelaars die ervan overtuigd zijn het verschil te kunnen maken. Stuur een open sollicitatie naar info@eudonetstb.nl met jouw vaardigheden en ambities en waarom die bij Eudonet Stb passen! Voor vragen of aanvullende informatie kun je altijd contact opnemen met Anneke Bröker op tel: 030-6343000 of kijk hier voor onze actuele vacatures.