DE KRACHT VAN VERBINDING

Stb Leden

Dé software voor leden-, branche- en beroepsorganisaties

Ledenorganisaties kiezen steeds vaker voor een persoonlijke en individuele benadering van hun doelgroep. Uw leden vragen hier ook om. Zij zoeken een combinatie van verbinding en ondersteuning en van producten en diensten. Een totaalpakket dat volledig is toegespitst op hun individuele wensen, behoeften en verwachtingen. Daarnaast wilt u als vereniging goed georganiseerd zijn. U wilt snel, flexibel en efficiënt handelen en uw organisatie optimaal kunnen managen. U wilt leden kunnen werven en beheren. Dit vraagt om een optimale integratie van processen, mensen en data. De software-totaaloplossing van Eudonet Stb, die specifiek is ontwikkeld door en voor verenigingen, heet Stb Leden.

Met Stb Leden beschikt uw organisatie over een CRM oplossing die, vanuit een geïntegreerde aanpak van uw ledenbeheer, het individuele lid centraal stelt.

“Met de Stb-totaaloplossing is ons backoffice-systeem geïntegreerd met onze diverse communicatiemiddelen. Zo helpt het Stb-systeem ons nog beter en efficiënter met onze leden en relaties in contact te zijn.”

NAAR KLANTVERHALEN