DE KRACHT VAN VERBINDING

Stb Leden

Dé software voor leden-, branche- en beroepsorganisaties!

Ledenorganisaties kiezen steeds vaker voor een persoonlijke en individuele benadering van hun doelgroep. Jouw leden vragen hier ook om. Zij zoeken combinaties van verbinding en ondersteuning en van producten en diensten. Een totaalpakket dat volledig is toegespitst op hun individuele wensen, behoeften en verwachtingen. Ook wil je als vereniging goed georganiseerd zijn. Je wil snel, flexibel en efficiënt handelen en je organisatie optimaal kunnen managen. Je wilt leden kunnen werven en beheren. Dit vraagt om een optimale verbinding van processen, mensen en data. De software-totaaloplossing van Eudonet Stb, die specifiek is ontwikkeld door en voor verenigingen, heet Stb Leden.

Met Stb Leden beschikt je organisatie over een CRM oplossing die, vanuit een geïntegreerde aanpak van jouw ledenbeheer, het individu centraal stelt.

“Met de Stb-totaaloplossing is ons backoffice-systeem geïntegreerd met onze diverse communicatiemiddelen. Zo helpt het Stb-systeem ons nog beter en efficiënter met onze leden en relaties in contact te zijn.”

NAAR KLANTVERHALEN