Het doeltreffende CRM-systeem is de kern van de Eudonet Stb software.

Hierin wordt alle informatie rond personen, organisaties en communicatie vastgelegd. De CRM-functionaliteit kan worden uitgebreid met vele aanvullende standaard modules. Kies precies wat je wel en niet nodig hebt! Nooit te weinig, maar ook nooit teveel. Dankzij deze flexibiliteit kies je voor een snelle en kostenbesparende oplossing die eenvoudig te implementeren is.

Branchespecifieke

oplossingen

Software voor verenigingen

Wil je als leden- branche- of beroepsvereniging slim jouw leden verbinden? Met onze veilige- en modulaire software combineer je al jouw verenigingsactiviteiten. Zo deel je beter informatie en kennis met leden.

Software voor
goede doelen

Wil je als goede doelenorganisatie beter vrijwilligers, donateurs en sponsoren binden en vinden ? Met onze veilige- en modulaire software combineer je al jouw activiteiten. Zo houd je focus op het doel dat jouw aan het hart gaat.

 

Software voor
opleiders

Wil je als opleider slimmer cursisten bereiken en effectiever opleidingen organiseren? Met onze veilige- en modulaire software combineer je al deze activiteiten in één systeem. Zo houd je focus op het vergroten van kennis.

NIEUW: Browser interface neem de 5 minuten rondleiding

Branche-focus

Eudonet Stb heeft bewust gekozen voor een duidelijke focus op de branches:

Deze branche-focus is terug te zien in de modulaire opbouw van het totale softwarepakket van Eudonet Stb. Voor iedere branche is een productlijn ontwikkeld, die de branche specifieke bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt.

Ben je werkzaam in een andere branche? Geen probleem! Wij met Stb Specials kunnen de hoogwaardige standaard software van Eudonet Stb makkelijk aanpassen tot een maatwerkoplossing die bij jouw bedrijf past. Grote organisaties als USG, Rentokil, Droginet en Mosadex gingen je voor in het kiezen van een Stb Specials oplossing.

Any time, any place (SaaS)

De Eudonet Stb softwareoplossing wordt aangeboden in de cloud, zodat je geen eigen servercapaciteit nodig hebt voor deze toepassing. Back-ups en eventuele recovery procedures zijn daarbij standaard ingeregeld. Het enige waar jij voor moet zorgen is een goede lokale internetverbinding voor de gebruikers!

Wij voeren daarnaast regelmatig verbeteringen door in de vorm van nieuwe releases. Elke nieuwe release bevat nieuwe algemene en branche-specifieke functies die inspelen op de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw branche of het ICT domein. Zo ben je functioneel en technisch gezien altijd bij de tijd.

 

Veiligheid

Veiligheid is essentieel, maar ook de privacy wetgeving stelt steeds hogere eisen aan je systeem. Data bevindt zich bij voorkeur in een Nederlands datacenter en softwarebeveiliging moet regelmatig worden getest op kwetsbaarheden. Gebruikerstransacties en eventuele lekken dienen herleidbaar te zijn. Wij stellen de veiligheid van de software centraal en laat deze regelmatig testen door ethische hackers (pentesten). Bovendien maken we gebruik van beveiligde data via betrouwbare SSL-certificaten. De data staat daarbij in een zeer goed beveiligd datacenter in Nederland. Inloggen is mogelijk via 2-factor authenticatie waarbij zelfs gebruik kan worden gemaakt van biometrie.

 

Eudonet Stb is ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001 is het certificaat dat aantoont dat de organisatie zeer zorgvuldig omgaat met de beveiliging van jouw data en privacy. Het is een intensief traject dat samen met externe gecertificeerde auditors wordt gedaan. Met trots kunnen we melden dat Eudonet Stb ISO 27001 gecertificeerd is!

 

AVG proof

Met de Eudonet Stb-software heb je grip op de verwerking van persoonsgegevens. Door persoonsgegevens op één plek te beheren en de toegang tot deze gegevens op de juiste manier te regelen, wordt het toepassen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming een stuk gemakkelijker! We helpen je graag met handige privacy-functies in onze software en ons ‘Praktisch Naslagwerk en Tips AVG’.

Websites en Social Media

Internet is een essentiële informatiebron voor je (potentiële) relaties. Vaak is je website het waar mensen op kijken in de zoektocht naar informatie. Een naadloze integratie tussen je website, nieuwsbrief, sociale media en je CRM-systeem is dan ook van groot belang. Eudonet Stb kan je met alle stappen helpen: van het ontwerp tot realisatie, 100% geïntegreerd met je centrale systeem. Zo kun je optimaal communiceren met je relaties!

 

Apps

Naast enkele standaard apps heeft Eudonet Stb de benodigde expertise in huis om apps voor jou op maat te ontwikkelen. Naast de technische kennis ondersteunen wij je ook bij het design en het bepalen van de benodigde functionaliteiten. Onze apps zijn toepasbaar voor Apple iOS en Google’s Android. De mobiele apps kunnen naadloos worden geïntegreerd met het centrale systeem. Alle gegevens zijn dus op één centrale plaats! De Stb CRM Mobile app en de Stb-leden app zijn voorbeelden van standaard Apps die onderdeel zijn van onze geïntegreerde oplossing.

 

Stekkerdoos

Eudonet Stb als stekkerdoos van functionaliteiten en gegevens naar andere systemen: onze software kan eenvoudig worden gekoppeld aan software van derden. Het koppelen van software met API’s wordt door veel leveranciers ondersteund, waardoor je er zeker van kan zijn dat systemen relatief eenvoudig met elkaar verbonden kunnen worden en de data consistent blijft.

 

Software Partners

Op sommige vlakken werken we nauw samen met marktleiders op aanpalende gebieden, en integreren we de oplossingen van deze partijen 100% in die van ons. Voorbeelden hiervan zijn Spotler voor e-marketing en aNewSpring voor e-learning. Vanzelfsprekend kunnen onze consultants jou ook helpen de software van je specifieke partners eenduidig te integreren in de productlijnen van Eudonet Stb.