ActionAid kiest ook voor Stb Goede Doelen

ActionAid is een wereldwijde organisatie die werkt vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan. ActionAid pakt de structurele oorzaken van armoede en ongelijkheid aan en zet zich in voor een eerlijke wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dit doen zij door verandering vanuit de lokale gemeenschappen te bewerkstelligen, met vrouwen als focus. Wereldwijd werkt ActionAid met meer dan 2.000 lokale organisaties. Zo is ActionAid actief in meer dan 100 allianties en netwerken.

De strijd voor een eerlijke wereld

Zoals vele goede doelen krijgt ook ActionAid het grootste deel van haar inkomsten vanuit overheidssubsidies en voor ongeveer een derde van haar donateurs. Deze schenkingen zorgen ervoor dat de organisatie haar belangrijke werk kan uitvoeren. Vanzelfsprekend wil ActionAid daarom graag een sterke relatie met haar huidige donateurs onderhouden, maar ook nieuwe donateurs werven. Daarom kiest ActionAid voor Stb Goede Doelen van Eudonet Stb.

Stb Goede Doelen als totaaloplossing

Met de software van Stb Goede Doelen kan ActionAid volledige invulling geven aan haar ambitie: Stb Goede Doelen maakt het mogelijk met elke individuele (potentiële) donateur op de juiste manier en via het juiste kanaal te communiceren. Bovendien geeft de software een duidelijk inzicht in welke campagnes tot welke donaties heeft geleid. Verder kan er door middel van marketing automation en goede segmentatie zeer gemakkelijk op deze gegevens worden ingespeeld en worden donateurs altijd van de voor hen relevante informatie voorzien.   

Benieuwd naar wat Eudonet Stb jouw goede doelen organisatie kan bieden? Neem een kijkje op onze Stb Goede Doelen pagina of maak een afspraak!

U kunt dit bericht delen