Eudonet Stb maakt een succesvol eerste half jaar bekend tijdens Qmeeting

Op 13 juli jl. organiseerde Eudonet Stb haar jaarlijkse Q-meeting. Deze bijzondere bijeenkomst vond plaats bij INN-Style, een grote evenementen locatie in Maarssen. Met het oog op verbinding, een van de kernwaardes van Eudonet Stb, was dit de eerste sessie waarin alle medewerkers samenkwamen sinds de versoepelingen van de corona maatregelen. Uiteraard werden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Zo was het zelfs op anderhalve meter afstand een zeer geslaagde dag!

Terug- en vooruit kijken

De dag begon met het zakelijke deel waarin Rob Goijen (CEO) en Rutger Slager (COO & CTO) de ontwikkelingen en resultaten van het afgelopen half jaar deelden. Met trots kan er worden teruggekeken op een goed eerste halfjaar van 2021, waarin nieuwe klanten zich bij ons hebben aangesloten, ondanks de onzekerheid van de afgelopen tijd. Ook bij bestaande klanten zijn er uitbreidingen en nieuwe websites geïmplementeerd. Vanzelfsprekend was er ook aandacht voor de nieuwe softwareverbeteringen, die in het komende najaar worden gelanceerd.

 

Met een positief gevoel de vakantie in

Na de sessie kon er onder het genot van een hapje en een drankje worden bijgepraat. Ook de waanzinnig mooie locatie droeg zeker bij aan het creëren van het vakantiegevoel. Zo kan iedereen de komende weken de batterij weer opladen om daarna vol energie met projecten aan de slag te gaan.

U kunt dit bericht delen