Oerol kiest voor Stb Goede Doelen!

Oerol is een jaarlijks terugkerend cultureel festival in juni en vindt plaats op Waddeneiland Terschelling. De eerste editie was in 1982. Bijna 40 jaar later is Oerol uitgegroeid tot een van de grootste locatietheater festivals van Europa. Het festival duurt 10 dagen en trekt ieder jaar zo’n 50.000 bezoekers die gezamenlijk genieten van muziek, toneel en beeldende kunst. Hier kan iedereen het hoofd leegmaken en zich wanen in een wereld waar alles mogelijk is.

De kracht van verbinding

Oerol bestaat dankzij de steun van Oerol Vrienden. Deze donateurs vormen de fundering van het festival en bouwen mee aan de toekomst van Oerol als internationale voortrekker op het gebied van landschapstheater en als pionier in de ontwikkeling van het locatietheater.

Daarom kiest Oerol voor Stb Goede Doelen. Met Stb Goede Doelen beschikken zij over een innovatieve software-oplossing waarmee aspecten als campagnes en giftenadministratie efficiënt beheerd worden. Ook hebben zij nu een 360˚ inzicht in hun donateursbestand. Op deze manier worden de onmisbare donateurs altijd van de juiste informatie voorzien, op buitengewoon doeltreffende wijze. Zo verbindt de software van Stb Goede Doelen Oerol met haar donateurs, zodat Oerol haar diverse publiek kan blijven verbinden met natuur, kunst en wetenschap.

 

“Met Stb Goede Doelen worden al onze interne processen goed ondersteund en kunnen wij heel efficiënt werken.”

– Mirjam Hartlief, Hoofd Bedrijfsvoering

 

Benieuwd naar wat Eudonet Stb jouw goede doelen organisatie kan bieden? Neem een kijkje op onze Stb Goede Doelen pagina of maak een afspraak!

U kunt dit bericht delen