Met ingang van 1 augustus as zal Rob Goijen, na een periode van 12 jaar Eudonet Stb gaan verlaten. Zijn rol van algemeen directeur wordt overgenomen door Guido van Osch.

Vertrek Rob Goijen

Onder de leiding van Rob is Eudonet Stb in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van CRM oplossingen voor branche- en beroepsorganisaties, goede doelen en opleiders in Nederland. Rob heeft op inspirerende wijze vorm gegeven aan de transitie van Stb naar een innovatieve SaaS-leverancier, die standaard cloud-oplossingen levert aan een aantal specifieke markten.

“De afgelopen 12 jaar is een periode waar ik met veel plezier op terugkijk. We hebben samen met onze klanten en collega’s mooie producten en projecten gerealiseerd, diverse nieuwe oplossingen gelanceerd en zijn uiteraard onderdeel geworden van een belangrijke Europese CRM leverancier, Eudonet. Ik wil u dan ook graag onze klanten en leveranciers hartelijk danken voor de prettige en constructieve samenwerking gedurende de afgelopen jaren.”, aldus Rob Goijen.

Introductie Guido van Osch

Als opvolger van Rob Goijen is recentelijk Guido van Osch gestart bij Eudonet Stb. Op 1 juli 2022 neemt hij de rol van algemeen directeur van Rob over. Guido heeft verschillende rollen vervuld bij toonaangevende spelers in de IT-markt:

“In de afgelopen periode heb ik Eudonet Stb leren kennen als een mooi bedrijf, met zeer betrokken en enthousiaste medewerkers, die maatschappelijk betrokken klanten bedienen met innovatieve en branche-specifieke oplossingen. Ik kijk er naar uit om samen met al mijn collega’s onze klanten op optimale wijze te blijven bedienen.”

Namens Eudonet Stb blijft Rob Goijen nog wel actief als bestuurder van De Nederlandse Associatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mireille Tulp, Marketing, Eudonet Stb.