IMK Opleidingen gaat ook voor Stb Cursus!

IMK Opleidingen traint jaarlijks 5.000 deelnemers, waarbij de focus ligt op het verbeteren van vaardigheden zoals leiderschap, communicatie en klantgerichtheid. Naast het aanbieden van open opleidingen zijn ze gespecialiseerd in praktijkgerichte maatwerkopleidingen. Met 20 medewerkers en 50 trainers richt zij zich op het trainen van doorgewinterde vakmensen en wil daarin de beste praktijkgerichte opleider in Nederland zijn.

 

Bewezen standaard software

Voor IMK Opleidingen was het daarom belangrijk te kiezen voor een bewezen standaard softwareoplossing. Bovendien een softwareoplossing die  voortdurend blijft doorontwikkelen. Precies om die reden koos IMK Opleidingen voor de software van Stb Cursus. Met Stb Cursus profiteren ze van de jarenlange kennis en ervaring die Eudonet Stb heeft opgebouwd in de cursusmarkt. Verder zorgen de tweewekelijkse onderhoudsreleases van de software ervoor dat deze altijd up-to-date blijft! Ook de gebruiksvriendelijkheid van Stb Cursus is voor IMK Opleidingen groot voordeel.

Efficiënte data uitwisseling

Om binnen de organisatie zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is een goede data uitwisseling tussen de systemen een must. Stb Cursus neemt hierin een belangrijke en centrale rol in. Daarom zijn de website, de e-learning omgeving en bijvoorbeeld de financiële administratie met elkaar geïntegreerd. Zo ondersteunt Stb Cursus op zeer efficiënte wijze alle werkprocessen, waardoor het aantal opleidingen en cursisten verder kan groeien. Zonder dat de medewerkers van IMK Opleidingen extra werkbelasting ervaren, zorgt Stb Cursus ervoor dat de organisatie als geheel een stuk efficiënter kan gaan werken!

 

“Met Stb Cursus beschikken wij over een geavanceerde cursusadministratie voor zowel de interactie met de opdrachtgevers en deelnemers, als voor de interne processen. Het systeem ondersteunt ons om de beste praktijkopleider, voor doorgegroeide vakmensen, van Nederland te zijn,”

 Marie-José Blijlevens, algemeen directeur van IMK Opleidingen.

 

Stb Cursus in 1,5 min

Meer weten over onze software oplossing voor opleiders? Bekijk dan deze video!

 

 

Benieuwd wat Eudonet Stb voor jou als opleider kan betekenen? Maak dan een afspraak!

U kunt dit bericht delen