High Tech NL werkt nu met Stb Leden

High Tech NL is de branchevereniging van en voor innovatieve Nederlandse hightech bedrijven en -kennisinstellingen. De vereniging motiveert verschillende innovatieve organisaties om techniek in te zetten, te ontwikkelen en te vertalen naar nieuwe producten en diensten die bijdragen aan onze samenleving. Zo staat de vereniging haar leden bij in het succesvol samenwerken en innoveren.

Eén totaal-oplossing

Binnen de branchevereniging werden verschillende systemen gebruikt om de gegevens van leden, partners en relaties bij te houden. Met de overgang naar de software van Stb Leden van Eudonet Stb zijn al deze verschillende systemen overgebracht naar één. Door de uitgebreide CRM-functionaliteiten van Stb Leden hebben alle medewerkers van de vereniging overzicht in het ledenbeheer, kunnen zij contacten vastleggen en makkelijk segmentaties maken en gebruiken. Deze onderlinge verbinding van systemen, leden en data zorgt ervoor dat zij makkelijker en veiliger kunnen werken: de kracht van verbinding.

 

“Dankzij Stb Leden werken wij nu vele malen efficiënter en hebben wij een 360 graden inzicht in onze leden”

–  Willem Endhoven, directeur High Tech NL

Stb Leden razendsnel uitgelegd

Benieuwd naar wat Stb Leden of een van de andere branche-specifieke software-oplossingen van Eudonet Stb kunnen betekenen voor jouw organisatie? Maak een afspraak!

U kunt dit bericht delen