BMWT gebruikt Single Sign On (SSO)

BMWT is al een aantal jaar klant van Eudonet Stb en gebruikt de software van Stb Leden. Deze brancheorganisatie voor leveranciers van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel waarborgt de kwaliteit, veiligheid, deskundigheid en duurzaamheid van het werkmateriaal, wat van grote waarde is voor hun leden en hun klanten.

Online diensten voor leden

BMWT levert online diensten waar hun leden gebruik van maken, bijvoorbeeld een keuring applicatie en een applicatie voor het downloaden van vergaderstukken. Al deze diensten worden door verschillende (externe) leveranciers geleverd. Voorheen leverde elke leverancier hierbij een eigen inlog, waardoor de leden van BMWT veel verschillende inloggegevens moesten onthouden. Dit stond een breed en efficiënt gebruik van het extranet in de weg.

SSO als efficiënte oplossing

Door de inzet van de SSO module in de software-oplossing van Stb Leden krijgen de leden van BMWT één inlog, waarmee ze in alle externe systemen kunnen inloggen. Eenmaal ingelogd in één systeem, hebben zij toegang tot alle onderdelen van het extranet. Nu kunnen zij nog praktischer, veiliger en sneller gebruik maken van het externe systeem.

 

“BMWT gebruikt applicaties van verschillende leveranciers voor de digitale dienstverlening aan haar leden. Het CRM pakket van Stb Leden biedt een Single Sign On (SSO) functionaliteit die ervoor zorgt dat al deze applicaties naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Onze leden hoeven slechts één keer in te loggen. Dat maakt het gebruik van onze webportalen heel laagdrempelig, een belangrijke eis van ons” 

 Harm van Bezouw, ICT Manager BMWT

 

De voordelen van SSO

Wil je meer weten over wat SSO inhoudt, wat de voordelen zijn en hoe SSO van toepassing kan zijn binnen jouw organisatie? Klik dan op een van de onderstaande knoppen om naar onze SSO pagina te gaan, of om een afspraak te maken!

U kunt dit bericht delen