Maatwerkoplossingen

de kracht van verbinding
  • Branchespecifieke oplossingen
  • 30 jaar Kennis
  • Veilige Cloud Software

Kwaliteit maatwerk gebaseerd op de standaard

voor grote internationale organisaties met specifieke processen

Relatiebeheer, projectbeheer, agendabeheer, offertes, urenregistratie, facturatie, rapportage: als bedrijf heb je ongetwijfeld met al deze bedrijfsprocessen te maken. Jouw organisatie is uniek en daarom heb je software nodig die flexibel genoeg is om goed aan te sluiten bij dit eigen karakter. De hoogwaardige standaard softwaretechniek van de Stb software kan eenvoudig worden aangepast of uitgebreid tot een maatwerk oplossing die bij jouw bedrijf past!

Modulaire opbouw

Dankzij de modulaire opbouw van het softwarepakket, met maatwerk-mogelijkheden voor elke module, bieden wij een snelle en kostenbesparende oplossing. Stb Specials is buitengewoon geschikt voor organisaties die voor bepaalde onderdelen van hun proces zeer specifiek zijn en wanneer standaard software niet aansluit. Juist voor de specifieke onderdelen in het proces kan de Stb-oplossing, op basis van standaardmodules, zorgen dat er een op maat gegoten oplossing wordt geïmplementeerd.

Maatwerk

Om specifieke bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, levert Eudonet Stb maatwerk-oplossingen die naadloos geïntegreerd worden in het standaardpakket. Dankzij de modulaire opbouw van het totale pakket blijf je up-to-date en ga je moeiteloos mee met de standaard releases, terwijl de connectie met je maatwerk-software feilloos blijft werken. Zo heb je geen zorgen over je software en ben je tegelijkertijd voorzien van de meest actuele status. Je houdt overzicht en hebt grip op de dagelijkse werkzaamheden, zodat alle medewerkers hun tijd zo efficiënt mogelijk kunnen besteden aan de kerntaken.

Tevreden gebruikers

Tijdsbesparing, kostenbesparing en foutreductie: dat is waar elke organisatie naar streeft. Stb Specials levert dat, terwijl het systeem  uiterst gebruiksvriendelijk is voor al je medewerkers. Gegevens zijn snel en overzichtelijk terug te vinden. De informatie wordt aangeboden via een strakke, consistente en begrijpelijke interface. Dankzij maatgerichte trainingen van Eudonet Stb, maar ook een goed bereikbare Support en Customer Care-afdeling met verstand van zaken, ben je verzekerd van een snelle acceptatie binnen je organisatie. Het (administratieve) werk wordt eenvoudiger, overzichtelijker en plezierig!

Totaaloplossing

Stb Specials is opgebouwd rond een Customer Relationship Management (CRM) systeem. Je kiest vervolgens zelf voor de aanvullende modules. Daarna kan elke module worden aangepast waardoor de specifieke bedrijfsprocessen goed worden ondersteund. Dat geldt voor elke afdeling van je organisatie! Relatiebeheer, facturering, marketing- en communicatieactiviteiten, offertes, het organiseren van je helpdesk of het financiële beheer: alle functionaliteiten kunnen worden ondergebracht in één totaaloplossing. Het ervaren en creatieve team van de Stb-ontwikkelaars kan je systemen koppelen aan je website, webshop en boekhoudsysteem. Dankzij de mogelijkheden om maatwerk oplossingen in te bouwen, wordt de totaaloplossing volledig ingericht naar jouw organisatie.

Connectie

De software-oplossing Stb Specials werkt vanuit het hart van je organisatie. Deze is uit te breiden met de modules die een specifieke bedrijfsfocus hebben, maar is dankzij de standaard stekkerdoos (API) ook te integreren met bestaande software tools die zichzelf al bewezen hebben. Zo zijn er standaard koppelingen met de financiële administratie (bijvoorbeeld Exact, Afas, Accountview, Twinfield), maar bijvoorbeeld ook met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook). Zo is Stb Specials  flexibel uit te breiden, terwijl jouw data up-to-date blijft. De complete organisatie van je data blijft onder de verantwoordelijkheid van Eudonet Stb, zodat je dus ook één aanspreekpunt hebt voor het complete pakket.

Website

Internet is een essentiële informatiebron voor je (potentiële) relaties. Vaak is je website het eerste waar mensen op kijken in een zoektocht naar informatie. Een goede koppeling tussen je website, eventuele webshop en je CRM-systeem is dan ook van groot belang. Eudonet Stb kan je in alle stappen ondersteunen: van het ontwerp en de realisatie van je website tot de integratie met je back-end systeem.