Modulaire software

Bepaal zelf wat je nodig hebt

Kies modules die je écht nodig hebt

Maak de krachtige basis van onze CRM-softwareoplossing speciaal voor Ledenorganisaties, Goede Doelen en Opleiders compleet door deze te combineren met optionele modules.

Met de inrichtingsmogelijkheden pas je de software precies aan op wat je nodig hebt. Je profiteert van voordelen van standaardsoftware zoals automatische doorontwikkeling, maar met extra modules laat de software aansluiten bij de kernactiviteiten van jouw organisatie. Je hoeft niet alles in één keer te doen. Kies modules die je nu het meest nodig hebt en breid daarna stap voor stap uit. Zo bespaar je budget en behoud je focus.

Combineer

Gebruik je graag andere software zoals bijvoorbeeld Exact, Afas, Spotler of aNewspring en wil je dat niet opgeven? Dan kan dat gewoon. Via onze API-engine maken wij uitwisseling van gegevens tussen onze software en andere applicaties eenvoudig mogelijk.

Maak Stb CRM compleet met deze optionele modules:

Abstracts

Bij de organisatie van een wetenschappelijk of medisch congres komt veel kijken. Deze module leidt het indienen, beoordelen en publiceren van abstracts in goede banen.

Browser Interface

Vanuit elke browser makkelijk én veilig inloggen op de Stb-CRM oplossing bevordert plaats onafhankelijk werken. Bekijk hier hoe het werkt.

CRM - de basis

Leg basisgegevens, voorkeuren en activiteiten veilig en overzichtelijk vast. Breid deze basis uit met die modules die het beste bij jouw activiteiten aansluiten.

Cursussen

met deze module organiseer je cursussen van A-Z. Communiceer aan de juiste personen of koppel je cursus aan e-learning en PE-online tools.

Data wasstraat

Wil je beter kunnen vertrouwen op de gegevens in jouw software? Verbeter de kwaliteit van jouw CRM-database met deze handige module.

Document Management System

Verlies geen tijd meer met zoeken naar de juiste bestanden en publiceer documenten uit CRM met klik op je website of portal.

Doelbesteding

Deze applicatie - ook wel subsidie- of grantmanagement genoemd - ondersteunt je vanaf een subsidieaanvraag, langs de toekenning tot en met de uitvoering.

Events

Maak slim gebruik van CRM-data en organiseer events van A-Z vanuit één systeem. Zo win je tijd en houd je overzicht.

Fondsenwerving

Alle denkbare goede doelenactiviteiten overzichtelijk gecombineerd in één applicatie.

Maatwerk

Maatwerkoplossingen voor grote (internationale) organisaties met specifieke processen die niet in de standaard passen.

Marketing

Communiceer gerichter en persoonlijker door gegevens uit CRM te combineren met de krachtige e-mailmarketingtools van Spotler.

Nalatenschappen

Met deze module worden goede doelenorganisaties ondersteund met de administratie rondom erfenissen en legaten.

Online vergaderen

Alle arbeidsintensieve taken rond het plannen, organiseren en houden van online vergaderingen worden met deze module gefaciliteerd.

Opleidingen

Niet alleen cursussen maar ook volledige opleidingen met diverse complexe functies worden met deze module volledig ondersteund.

PE-online

Met de Permanente Educatie module registreren je leden eenvoudig zelf welke certificaten en bijscholingresultaten ze hebben gehaald.

Samenwerken

Besturen, commissies en vakgroepen beschikken over de juiste gegevens en bestanden en kunnen rechtstreeks met elkaar communiceren per e-mail, telefoon of chat.

SSO

Log veilig slechts één keer in om toegang te krijgen tot alle websites, apps en diensten die je nodig hebt om te werken.

Websites en Portalen

Koppel CRM met een Website of App zodat je frontoffice communicatie naadloos aansluit bij je backoffice activiteiten hiermee win je tijd en behoud je overzicht.

Zit er iets voor je bij?

Wil je over een speciale module meer weten? Wij vertellen je er graag alles over. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.