“Naast de rijke functionaliteit van het pakket trok het ons ook erg aan dat Eudonet Stb de samenwerking met haar gebruikers hoog in het vaandel heeft staan.”

 – Annette Schuurbiers, Manager Bedrijfsvoering

Meer over Stb Goede Doelen

Utrechts Landschap kiest Eudonet Stb: samen voor meer en efficiëntere fondsenwerving

Stichting het Utrechts Landschap, opgericht in 1927, is het eerste landschap van Nederland. Hierna volgden Landschappen in de andere provincies van Nederland. Landschappen beschermen, ontwikkelen en beheren provinciale eigendommen voor de eeuwigheid door aankoop, beheer en ontwikkeling van natuurgebieden. Die provinciale eigendommen bestaan uit natuur, erfgoed en landschap. Het is de visie van Utrechts Landschap dat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Het Utrechts Landschap biedt verschillende mogelijkheden om bij te dragen aan het behoud van de Utrechtse cultuurhistorie, de natuur en de leefomgeving van dieren. Dat kan als donateur, lid of vrijwilliger.

Om zo persoonlijk mogelijk te kunnen communiceren over projecten en behaalde resultaten met haar verschillende giftgevers (zoals beschermers, donateurs, bedrijfsvrienden), koos het Utrechts Landschap voor het software pakket van Eudonet Stb: Stb Goede Doelen.

Fondsenwerving
Stb Goede Doelen wil Goede Doelen zo goed mogelijk helpen met fondsenwerving om zo hun doelstellingen te realiseren. En natuurlijk ook om dit zo efficiënt mogelijk te doen, waardoor processen minder kosten en minder foutgevoelig zijn. Met de modulaire software van Eudonet Stb kan iedereen in de organisatie eenvoudig bij de data waar men voor gemachtigd is, en bovendien kan men door de slim uitgedachte segmentatie en rapportage mogelijkheden heel efficiënt fondsenwerven.

Het Utrechts Landschap is bij uitstek gericht op samenwerking met verschillende stakeholders, Stb Goede Doelen helpt haar hierbij.

Functionaliteit
“ Naast de rijke functionaliteit van het pakket trok het ons erg aan dat Eudonet Stb de samenwerking met haar gebruikers hoog in het vaandel heeft staan. We hebben al een aantal maal deelgenomen aan de usergroep. De openheid tussen de klanten maar ook met Eudonet Stb vinden wij bijzonder plezierig:” aldus Annette Schuurbiers, Manager Bedrijfsvoering.

“Wat ook een verademing was, was dat de implementatie van Sb-Goede Doelen snel en foutloos is verlopen. Het pakket wordt breed gedragen binnen de organisatie” zo vervolgt  Annette Schuurbiers enthousiast .

“ Het Utrechts landschap heeft een heldere visie met betrekking tot hun doelstelling en de wijze waarop ze zaken willen organiseren. Deze duidelijkheid en helderheid heeft geholpen bij de implementatie” licht Manon Vollmann, Business Development Manager bij Eudonet Stb toe.

“Omdat de applicatie modulair is opgebouwd, kan Utrechts Landschap stap voor stap nieuwe functionaliteiten activeren, om nog meer efficiency te realiseren en de communicatie met haar donateurs en beschermers verder te intensiveren. De integratie tussen het CRM en de Website is hierin van grote toegevoegde waarde” aldus Manon.

U kunt dit bericht delen