“Het systeem van Eudonet Stb is het hart van de RINO Amsterdam.”

-Davy Blekman, Directeur

Stb Cursus centraal bij de RINO

RINO Amsterdam is een opleider voor de geestelijke gezondheidszorg en kent drie focusgebieden. Zo verzorgt de RINO Amsterdam nascholingscursussen, workshops en tweejarige opleidingen voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast is de RINO Amsterdam een gecertificeerde opleider voor afgestudeerde psychologen die worden opgeleid tot bijvoorbeeld psychotherapeut. Ten slotte ondersteunt RINO Amsterdam beroepsverenigingen in de GGZ, via de door haar opgerichte onderneming Zonder Zorg. Deze organisatie levert administratieve en organisatorische diensten aan.

Opgroeien met Eudonet Stb
Marieke van Dam: “Ruim twintig jaar geleden kwamen we in contact met een aantal mensen die nu nog bij Eudonet Stb werken. De relatie met Eudonet Stb is nog steeds zeer prettig. Het huidige systeem is in nauwe samenwerking met de RINO Amsterdam tot stand gekomen. Vanuit zowel de RINO Amsterdam als Eudonet Stb kwamen de verbeteringen en ideeën. Steeds werd er een stukje bijgebouwd aan het systeem.”

Alle informatie in systeem

“Meer en meer kreeg het Stb systeem een centrale rol binnen de RINO Amsterdam. Zo staan nu alle cursuscontent, website- en brochureteksten in het Stb systeem. Werknemers bij de RINO Amsterdam werken vanuit documenten die gekoppeld zijn aan het systeem,” zegt Davy Blekman, Directeur.

Marieke van Dam: “Het is handig om, waar ook ter wereld, in te loggen in het systeem. Doordat processen rol gebaseerd zijn, en collega’s met gelijke rol in elkaars gedeelte van het kantoorsysteem kunnen kijken, kunnen de bedrijfsprocessen zonder problemen doorgaan als iemand tijdelijk afwezig is. Door de informatiekoppeling met het systeem, is het gemakkelijk om gegevens terug te vinden. De administratief medewerksters kunnen van A tot Z cursussen geheel regelen met behulp van het systeem. Het Stb systeem is het hart van de RINO Amsterdam geworden.”

Digitale leeromgeving
Eudonet Stb heeft de RINO Amsterdam eveneens geholpen met de koppeling van de digitale web leeromgeving aan het Stb systeem. De cursist kan op de portal zijn of haar ‘portfolio’ opbouwen, waardoor het competentieprofiel van de cursist direct duidelijk is. Tevens is het mogelijk om documenten te uploaden, feedback en goedkeuring te krijgen van docenten.

Uitbreiding
In de nabije toekomst wil de RINO Amsterdam het systeem blijven uitbouwen. Als er weer een grote update komt, is het plan om ‘Zonder Zorg’, de tak binnen de RINO Amsterdam die ondersteuning geeft aan beroepsverenigingen, te koppelen aan het kantoorsysteem. Marieke van Dam: “Het Stb systeem ondersteunt onze visie over ons werk, de organisatie hiervan en de relatie met onze klanten.”

U kunt dit bericht delen