“Het Stb systeem ondersteunt zowel de bedrijfsprocessen voor de assistenten, als onze interne bedrijfsprocessen. Én zorgt ervoor dat het nieuwe werken bij ons mogelijk is.”

Meer over Stb Specials

Eudonet Stb’s toepassing voor het nieuwe werken

Moneypenny bemiddelt tussen bedrijven en mensen die flexibel willen werken. Bedrijven kunnen via hen uitzendkrachten inzetten. De werving en selectie voert Moneypenny tevens uit. De uitzendkrachten, ofwel de flexibele virtuele assistenten, hebben een thuiskantoor en alle faciliteiten om in contact te blijven met de werkgever; dat gaat vooral via internet. Zo kan de virtuele assistent onafhankelijk werken van tijd en plaats. Dit is het nieuwe werken.

Systeem van wezenlijk belang
“De taken van de virtuele assistenten zijn heel verschillend. Dat kan het invoeren van gegevens zijn, maar ook het schrijven van een marketingplan. Het Stb systeem ondersteunt zowel de bedrijfsprocessen voor de assistenten, als onze interne bedrijfsprocessen. Én zorgt ervoor dat het nieuwe werken bij ons mogelijk is.”

Maatwerk
“In 2000 zijn we in contact gekomen met Eudonet Stb. Mijn voormalig compagnon werkte bij Eudonet Stb en was het niet meer dan logisch dat we met Eudonet Stb in zee gingen om een database en CRM-oplossing te vinden voor de vastlegging van projecten. Het systeem is helemaal toegespitst op onze bedrijfsprocessen. Het voor ons gebouwde dashboard, waarop in één oogopslag de status van de verkochte diensten te zien is, heeft een grote toegevoegde waarde voor onze bedrijfsvoering.”

Frontoffice en backoffice
Het Stb systeem is functioneel heel sterk en heeft vele voordelen. Bijvoorbeeld de volledige integratie met de voor-en achterkant. Al sinds 2000 kon Moneypenny plaatsonafhankelijk in het systeem inloggen. Aan de achterkant van het systeem kan de flexwerker vanuit huis uren registeren door in te loggen met een directe aansluiting naar de facturatie. Het personeel van Moneypenny werkt vooral met de frontoffice, de voorkant van het systeem.

Projectadministratie is een van de kernelementen binnen het systeem. De projecten van de virtuele medewerker of die van de klant worden hierin vastgelegd. Zo is precies te zien wie er wanneer aan een project gewerkt heeft. De e-mailcorrespondentie is tevens goed ingezet. De e-mails van Moneypenny worden gelinkt naar het systeem. Alle afspraken uit de mails komen bij de juiste klant met toevoeging van extra data.

Gebruiksvriendelijk
“Het Stb systeem is intuïtief, niet ingewikkeld en scoort erg hoog op gebruiksvriendelijkheid. Zoeken is simpel. Eudonet Stb heeft goed begrepen hoe onze bedrijfsprocessen werken; het systeem is helemaal geënt op wat wij doen. Ideeën vanuit Moneypenny worden snel door Eudonet Stb geïntegreerd in de software. Dat is erg prettig samenwerken.”

U kunt dit bericht delen