“Met het in gebruik nemen van de geïntegreerde softwareoplossing van Eudonet Stb is alles nu gecentraliseerd, kunnen wij efficiënter werken, en beschikken we over een centrale 360° view van onze leden.”

– Frank Brocken, CFO

 

Meer over Stb Leden

Met Stb Leden kiest Mezzo voor een toekomstbestendige softwareoplossing.

Mezzo is dé organisatie die mantelzorgers, organisaties in de mantelzorg en overheden verbindt. 3300 Leden worden dagelijks met raad en daad ondersteund. Mezzo biedt professionals en gemeenten daarnaast ondersteuning in hun samenwerking met de mantelzorgers. Enerzijds als belangenbehartiger, anderzijds als maatschappelijk dienstverlener met een aantrekkelijk aanbod van diensten en producten.

ICT speelt daarin voor Mezzo een belangrijke rol. “Voorheen hadden we een ICT landschap dat uit gekoppelde systemen bestond. Om alle informatie consistent te houden en op de juiste plek in de organisatie te krijgen was een uitdaging” vertelt Frans Brocken, Manager Financiën en administratie bij Mezzo. “Met het in gebruik nemen van de geïntegreerde softwareoplossing van Eudonet Stb – Stb-Leden – is alles nu gecentraliseerd, kunnen wij efficiënter werken, en beschikken we over een centrale 360° view van onze leden. Het nieuwe systeem ondersteunt ons in praktisch alle primaire bedrijfsprocessen. Het systeem zal daarmee voor ons ook naar de toekomst een steeds bepalender rol spelen om onze doelstellingen op een efficiënte wijze te bereiken.”

“De implementatie bij Mezzo is door de gerichte inzet aan beide kanten zeer voorspoedig verlopen. Het is voor ons als leverancier ook fijn te zien dat het systeem vanaf de eerste dag van grote toegevoegde waarde is voor Mezzo. We bespreken nu al de vervolgstappen die zullen leiden tot een frequentere en betere informatievoorziening naar alle leden en gerelateerde stakeholders.” aldus Jochem Rupert, accountmanager bij Eudonet Stb.

Mezzo gebruikt onder meer de modules CRM, Lidmaatschappen, facturatie, helpdesk, projecten en tijdsregistratie.

U kunt dit bericht delen