Integreer Stb Goede Doelen met E-mailmarketing van Spotler

Voor een relevante boodschap, naar de juiste persoon op het perfecte moment
  • Persoonlijk communiceren met donateurs
  • Automatisch segmenteren
  • Betere datakwaliteit

Communiceer effectiever met donateurs en fondsenwervers

Met de standaard koppeling tussen Stb Goede Doelen en de e-mailmarketingsoftware van Spotler verbeter je de communicatie met donateurs, sponsors, vrijwilligers en relaties. Hoe groot je organisatie ook is, goede communicatie met stakeholders is essentieel voor het behalen van je doelen.

E-mail wordt door 72% van de Nederlandse marketeers* (bron DDMA) nog steeds gezien als één van de effectiefste communicatie instrumenten. Het is niet alleen laagdrempelig en betaalbaar, maar door voorkeuren en gegevens uit de Stb Goede Doelen database slim te combineren maak je jouw boodschap persoonlijker, relevanter en dus effectiever.
Met automatische e-mails ondersteun je de verschillende stappen in het donatieproces, verhoog je de betrokkenheid van vrijwilligers en maak je deze stappen meetbaar.

Wat is Spotler?

Spotler is één van de grootste E-mail Service Providers van Nederland. Voor ruim 2500 klanten verzorgen zij professionele e-mailmarketingsoftware die voldoet aan de moderne eisen van veiligheid, privacy en afleverbaarheid. Vanzelfsprekend worden alle data bij een Nederlandse provider opgeslagen. Net als wij zijn zij ISO 27001- gecertificeerd waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit op het gebied van informatiebeveiliging.

Onze modulaire software voor Goede Doelen kan eenvoudig gekoppeld worden met de functies van Spotler.

De voordelen van Spotler
  • Volledig geïntegreerd met Stb Goede Doelen
  • 360 graden inzicht in donateurs, sponsors én vrijwilligers
  • Betere borging van datakwaliteit
  • Relaties opbouwen en uitbouwen
  • Bounces omzetten naar kansen
  • Eenvoudig segmenteren
  • Automatisch mailcampagnes, triggeren en opvolgen

Inspiratie nodig voor je eigen goede doelen campagnes?

Download Spotler Whitepaper

Voor goede doelen is e-mailmarketing bewezen effectief, om nieuwe donateurs te werven, vrijwilligers te enthousiasmeren en sponsoren te informeren over de doelen die zij mede mogelijk hebben gemaakt. Onze partner  Spotler schreef een Whitepaper met talrijke voorbeelden van succesvolle campagnes. Download hieronder de Whitepaper en laat je inspireren.

DOWNLOAD SPOTLER WHITEPAPER

 

button whitepaper goede doelen spotler

De koppeling met Spotler maakt onderdeel uit van Stb Goede Doelen

360 graden inzicht in donateurs, sponsors én vrijwilligers

Met Stb Goede Doelen beschik je over een modulaire softwareoplossing die mensen, processen en data verbindt. In één oogopslag zie je alle informatie over lopende en afgeronde campagnes, donateurs, vrijwilligers en sponsoren. Zo beschik je over een 360 graden inzicht van je stakeholders. Wil je meer weten over onze softwareoplossing voor goede doelen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.