DNA Congres 2022 Arnhem

Zien wij elkaar weer in Arnhem?
  • Branchespecifieke oplossingen
  • 30 jaar Kennis
  • Veilige Cloud Software

Een dag van kennis delen en inspiratie opdoen

Op 07 oktober as organiseert De Nederlandse Associatie weer haar jaarlijkse congres. Dit jaar mag het gelukkig weer een fysiek evenement zijn. Als partner van DNA en omdat wij graag op de hoogte blijven van wat er bij verenigingen speelt, zijn wij er ook bij. Kom je ons daar opzoeken?

Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Hoe blijf je als verenigingsprofessional op de hoogte van relevante trends en hoe speel je daar op in? Wat betekenen deze veranderingen voor jouw dagelijkse werk en hoe organiseer je dit op een slimme manier?

Voor branche- en beroepsorganisaties speelt DNA daarin een cruciale rol. Met haar platform en events biedt ze leden een bron van inspiratie, kennis en ideeën waarmee verenigingen elkaar helpen nóg professioneler te worden.

 

Over DNA - De Nederlandse Associatie

Sinds juli 2015 verenigt De Nederlandse Associatie (DNA) Nederlandse branche-, beroeps- en belangenorganisaties, federaties, fondsen en bonden.

Vanuit de kernwaarden; Verbinding – Inspiratie – Respect – Vertrouwen – Gelijkwaardigheid stimuleert DNA kennisdeling en ontwikkeling van haar leden.

Vele stemmen één geluid

Vele stemmen één geluid is het thema van deze editie. Dit event is een uitgelezen kans voor  verenigingsmanagers, directeuren en bestuurders van verenigingen om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Voor 7 oktober staan er weer inspirerende sessies gepland over oa leiderschap, hoe je leiding geeft aan verandering en hoe je jongeren aan jouw vereniging bindt.

’s Middags praat Alexander Klöpping ons bij wat nieuwe technologieën voor onze dagelijkse realiteit betekenen.

Zien wij jou ook in Arnhem op 7 oktober?

Als partner vinden wij een bezoek aan de congressen van DNA altijd de moeite waard. Zo blijven wij op de hoogte van wat er speelt binnen verenigingsland en dit inspireert ons weer om hier passende tools voor te ontwikkelingen.

Kom je ook naar Arnhem op 7 oktober as? Omdat wij dit jaar ons 30-jarige bestaan vieren, hebben wij iets speciaals in petto.

Elke bezoeker die onze stand bezoekt, maakt namelijk kans op een ballonvaart voor 2 personen.

Kom je even een kopje koffie met ons drinken? Ook als je geen lid bent van DNA is het beslist de moeite waard.