CRM systeem, gericht op jouw branche

Alle contactpersonen, organisaties en documenten vastleggen op één centrale plek, zonder dubbelingen. Dat doe je veilig met onze Customer Relationship Management-systeem. Door voor dit systeem te kiezen, voldoe je ook nog eens aan de AVG eisen. Al 30 jaar verbinden wij met ons CRM-systeem ledenorganisaties, Goede Doelen en opleiders met hun stakeholders.

Dit kan je met onze CRM

 • Eenvoudig contactpersonen segmenteren
 • Alle communicatie en activiteiten centraal vastgelegd in één systeem
 • 360° inzicht in je stakeholders
 • Gegevens eenvoudig te exporteren of via API koppelingen te delen
 • Integratie met Microsoft 365 en Google Suite applicaties
 • Flexibel in te richten met zelf gedefinieerde gegevensvelden
 • Geïntegreerde Website en Intranet omgeving

Modulaire software

Stb Leden modulaire softwareStb-Leden is het CRM-software pakket van Eudonet Stb voor Branche- en Beroepsverenigingen. Eudonet Stb is ruim 30 jaar actief bij verenigingen. Het systeem is modulair opgezet en kan worden uitgebreid met sectorspecifieke modules wanneer jij dat wenst.

Al je interne processen, de online marketing maar ook de communicatie met je leden worden ondersteund. Het online ledennet waarin je leden ook over een eigen dashboard beschikken is hier een goed voorbeeld van.

“ De implementatie hebben we in 2,5 maand  kunnen afronden. Eudonet Stb hanteert een gestructureerde manier van werken en heeft professionele mensen in dienst”

– Eric Schutjes, secretaris van de NRK

Compleet CRM systeem gericht op ledenorganisaties

Organisaties, personen en hun onderlinge relaties kunnen eenvoudig worden vastgelegd. Hierbij zijn ook meerdere handigheden ingebouwd. Zo wordt er bijvoorbeeld direct gecontroleerd op dubbelingen.

Professioneel communiceren in je eigen stijl

Brieven kunnen met een paar muisklikken vanuit het systeem worden gecreëerd op basis van zelf in te richten sjablonen. Binnenkomende post en mail zijn gemakkelijk vast te leggen en terug te vinden in het systeem.

Mis niets meer en blijf altijd op de hoogte van belangrijke informatie

Het CRM systeem heeft een eenvoudig in te richten notificatiesysteem. Deze werkt snel en simpel en is bedoeld om ervoor te zorgen dat je niets meer mist. Door deze functionaliteit krijg je namelijk direct een melding wanneer er informatie wordt toegevoegd.

Alle informatie uit het CRM systeem kan door de gebruiker zelf worden geëxporteerd. Een rapportage voor het management of een maillijst voor de marketingafdeling is dus eenvoudig en snel gemaakt.

Branche specifieke CRM mogelijkheden

Ons CRM systeem is gemaakt met kennis van jouw branche. Al 30 jaar maken wij CRM-oplossingen voor ledenorganisaties, goede doelen en opleiders. De kans dat het een goede aansluiting heeft met jouw wensen is groot.

 

SaaS - altijd de nieuwst software functies

Onze software wordt als SaaS vanuit de Cloud geleverd. Hiermee ontzorgen wij jou op de volgende gebieden:

 • Altijd de laatste versie beschikbaar
 • Continue vernieuwing; elke drie weken een nieuwe versie
 • Alle data veilig bewaard bij een Nederlandse gecertificeerde serviceprovider
 • Geen investeringen in servers
 • Volledige support, online of per telefoon
 • Voldoet aan de AVG regelgeving

Benieuwd hoe onze software jouw organisatie verder helpt?

Veel ledenorganisaties zijn je al voorgegaan en maken nu dagelijks gebruik van onze CRM-software. We delen dit enthousiasme ook graag met jou!

Wil je dat wij je mailen of bellen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.