Wij verbinden al 30 jaar data, processen en mensen. Verbind jij je binnenkort met ons?

Actuele vacatures Eudonet Stb
  • Toewijding
  • Transparantie &
  • Innovatie zijn onze kernwaarden

Werken bij Eudonet Stb

Toewijding, transparantie en innovatie

Eudonet Stb, met haar hoofdkantoor in Houten, telt ruim 40 medewerkers in Nederland en Roemenië en is onderdeel van de Eudonet groep, een wereldwijde CRM-ontwikkelaar met vestigingen in België, Canada, Frankrijk, Nederland, Roemenië, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Het internationale karakter vind je ook terug in de Eudonet Stb organisatie. Lees hier meer over onze organisatie.

Momenteel hebben wij meerdere vacatures beschikbaar. Indien je interesse hebt of eventueel vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de contactpersonen.

Actuele vacatures

Support Consultant – Houten (32 of 40 uur)

Wegens groei van onze klantenkring zijn wij op zoek naar een ervaren support consultant (senior/medior) voor onze klanten. Ben jij een support consultant die bij ons team en onze klanten past? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie.

Business Development Manager Stb Cursus - Houten (32 of 40 uur)

Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Business Development Manager voor Stb Cursus. Ben jij een ambitieuze relatiebouwer die ons gaat helpen de opleidingenmarkt verder uit te bouwen? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie.

Customer Success Manager - Houten (24, 32 of 40 uur)

Wegens groei van onze klantenkring zijn wij op zoek naar een Customer Success Manager (junior/medior) voor onze klanten. Ben jij een relatiebeheerder die bij ons team en onze klanten past? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie.

Staat jouw vacature er niet tussen?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste mensen. Dus wil je bij ons aan de slag? Stuur dan een open sollicitatie naar info@eudonetstb.nl met jouw vaardigheden en ambities en waarom die bij Eudonet Stb passen! Voor vragen of aanvullende informatie kun je altijd contact opnemen met Anneke Bröker op 030-6343000.

Wie zijn onze klanten?