Wij verbinden data, processen en mensen. Verbind jij je met ons?

De vacatures van Eudonet Stb
  • Al meer dan 25 jaar ervaring
  • Toewijding, transparantie en innovatie zijn onze kernwaarden
  • Wij bedienen meer dan 300 klanten

Onze vacatures

Senior Accountmanager / Business Development Manager

Aimabele commerciële collega die gaat voor een lange termijn relatie met haar opdrachtgevers Bekijk vacature

Projectmanager

In je dagelijks werk ben je de kartrekker van succesvolle implementaties van onze softwareoplossingen bij klanten. Bekijk vacature

Over Eudonet Stb

Toewijding, transparantie en innovatie

Eudonet Stb telt ruim 40 medewerkers in Nederland en is onderdeel van de Eudonet groep. Een wereldwijde CRM-ontwikkelaar met vestigingen in Frankrijk, VK, Canada, Roemenië en Nederland. Het internationale karakter vind je ook terug in de Eudonet Stb organisatie.

Met ons CRM-pakket en de hieraan gekoppelde (website-)oplossingen bedienen wij verenigingen, goede doelen en opleiders. Met onze software en diensten ondersteunen wij de behoeftes van deze sectoren. Zo helpen wij onze klanten om zichtbare meerwaarde te bieden aan hun leden, donateurs en cursisten.

Eudonet Stb kent een familiecultuur met de blik naar buiten. Continu vernieuwen en verbeteren zit in ons DNA. Door de platte organisatiestructuur kunnen goede ideeën snel uitgevoerd worden. Toewijding, transparantie en innovatie zijn hierbij onze kernwaarden.

Andere mogelijkheden

Stuur een open sollicitatie!

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste mensen. Dus wil je bij ons aan de slag in een andere rol dan de hierboven genoemde vacatures? Stuur dan een open sollicitatie naar info@eudonetstb.nl met jouw vaardigheden en ambities en waarom die bij Eudonet Stb passen! Voor vragen of aanvullende informatie kun je altijd contact opnemen met Anneke Bröker op 030-6343000.

Wie zijn onze klanten?