Wij verbinden al 30 jaar data, processen en mensen. Verbindt jij je binnenkort met ons?

Actuele vacatures van Eudonet Stb
  • Toewijding
  • Transparantie
  • & Innovatie zijn onze kernwaarden

Werken bij Eudonet Stb

Toewijding, transparantie en innovatie

Eudonet Stb telt ruim 40 medewerkers in Nederland en is onderdeel van de Eudonet groep, een wereldwijde CRM-ontwikkelaar met vestigingen in Frankrijk, VK, Canada, Zwitserland, Roemenië en Nederland. Het internationale karakter vind je ook terug in de Eudonet Stb organisatie.

Met ons CRM-pakket en de hieraan gekoppelde (website-)oplossingen helpen wij verenigingen, goede doelen en opleiders zichtbare meerwaarde te bieden aan hun leden, donateurs en cursisten.

Eudonet Stb kent een familiecultuur met de blik naar buiten. Continu vernieuwen en verbeteren zit in ons DNA. Door de platte organisatiestructuur kunnen goede ideeën snel uitgevoerd worden. Toewijding, transparantie en innovatie zijn hierbij onze kernwaarden.

 

 

Actuele Vacatures

Senior Accountmanager

Deel jij onze waarden?

Stuur een open sollicitatie!

Staat jouw vacature er niet tussen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste mensen. Dus wil je bij ons aan de slag? Stuur dan een open sollicitatie naar info@eudonetstb.nl met jouw vaardigheden en ambities en waarom die bij Eudonet Stb passen! Voor vragen of aanvullende informatie kun je altijd contact opnemen met Anneke Bröker op 030-6343000.

Wie zijn onze klanten?